0

yani ben şu an hesapta 7 tl var ben çok calışıp haftanın her 3günü aralıksız çalışıp 1ay sonunda cekmeyi düşünüyorum toplu olunca insanın daha çok iş yapası geliyo yani ama ben hiç çekmedim yani para ama güveniyorum siteye inşallah 1 ay sonunda paramı çekebilicem diye ďüşünüyorum 1 ay sonunda 100 200 tl olur inşallah parayı çekip biriktirip sonra telefon almayı düşünüyorum yani.

0

aslinda belli bir meblag biriktirip oyle crkmrk gerek... yani benim dusuncem bu yonde. 25 tl yap cek, 25 tl yap cek...parca parca aldigin icin bu sefer dişe dokunmuyor biliyor musun. yani cekeceksem bile en az 40-50 tl olmali benim icin kazanc hanemde....yabi gunluk hayatta o kadsr cok yapacagim sey var ki. hepsi praya bakiyor yani... bende o yuzden biriktirip cekme taraftariyim. en azindan islerimi halledebilmem icin yuklu para olmasi işime geliyor. daha fazla seyi yapabiliyorum.... zaten calismiyorum, elime toplu para gecmesi guzel oluyor... iste gecen lazim oldu dur dedim 25 yapinca cekeyim dedim. hatta dun ulastim 25 tl ye dun odeme talebi gonderdim. suanda da bu iki kati kazanc etkinliginde de yapabildigimi yapmaya calisacagim. insallah bunu hemen 25 tl olunca crkmem... bugun hic giremedim sitrye. umarim yarin giretim de birşeyler yapabilirim.

0

ben oncelikle once parayicektikten sonra bakicam ne malum para vermiyecegini yine 25 tl tolayarak cekim talebininde bulunduktan sonra para gelirse yani artik siteden daga fazla kazanirim cunku ugrasarak paraayi tolayarak minumun 1000 tl ulastiginda parami cekebilirim 25 tl zaten bankadan cekmediginde biter paran ne kadar fazlasa hemen heyecanlaniyorsun hefes varsa aksama kadar 2 kati kazanirsin daga guzel hemen para cekme talebinde bulundugun para yacas kazanirsin hefes biraz az olur cunku.

0

bu olay kisinin ihtiyac durumuna gore degisir.gercekden ihtiyaci varsa 25 tl yapar yada o an 25 tlden fazla ise onuda yapabilir.ama cok aciliyet yoksa eger biriktirmek vede toplu sekilde cekip daha faydali olur o para.

0

bu konular insanın zevkine bağlıdır. ama genellikle şöyle olur. uygulamaya ilk başlayan insanlar acaba param yatacakmı diye hep merak ederler onun içinde limite ulaşır ulaşmaz parayı çekmeyi tavsiye ederler ama birkaç ay para çekilip siteye güven artınca bu sefer insan daha çok para kazanmaya bakar be bir süre parasını çekmez paranın büyük meblalara gelmesini beklerler bence paranın limiti aşar aşmaz çekmesi şimdilik doğru geliyor çünkü bende siteye yeni başladım ama siteden çok memnunum çok başarılı ve harika bir site.

0

ben daha çok biriktirip çekmekten yanayım. çünkü toplu paraya ihtiyacım olduğu için böyle yapıyorum.

0

biriktirip çekmek daha iyi hem elimize toplu miktarda para geçmiş olur. ama tabi bazı insanların bu paraya ihtiyaçları olduğu için direk ödeme limitine ulaşınca çekebiliyorlar.

0

limite ulaştığında çekmek bnce daha mantikli

0

limite ulaştın mı çekmeyi daha mantıklı buluyorum nedense

0

eger paraya ihtiyaciniz yoksa site de biriktirip cekmek daha mantikli ama,paraya ihtiyaciniz varsa veya site odeme yapiyor yapmiyor diye meraj ediyorsaniz da,limiti gectiginiz an cekmek mantikli.

0

25 yapip cekme talebinde bulunacam eger para gelirse biriktirecem 100 150

0

en mantiklisi biriktirmek ama ilk başladığım için hemen çekmek istiyorum 25 olunca çekeceğim daha sonra biriktirecegim.biriktirip çekince en azından bir yerde kullanabiliriz ama boyle 25 tl çekince bu ise yaramıyor.

0

bence 25 tl yapıp çekeceğine biriktirmek daha mantıklı bankada bi anda 25 tl mi görmek istersin yoksa 150 200 tl mi ben yeni başladım cevaplar vermeye ortalama 1 2 ay sonra parayı çekeceğim.

0

en mantıklısı biriktirmek aslında.çünkü 25₺ çektiğinde tekrar başa dönüyorsun.ama en azından çekemden 30 olsa çekersinn vs.dün benimde 25₺ oldu ve ödeme talep ettim hemen .

0

ben daha hic para cekmedim ama limite ulaştigin da hemen cekerdim.

0

bende çekim limitine ulaştığım anda parayı çekme taraftarıyım.böylesi benim adıma daha garanti bir yöntem gibi gözüküyor.

0

bence biriktirip, ne zaman ihtiyacın varsa o zaman çekmek en iyisidir.

1

aslında sitede parayı biriktirmek daha mantıklı diye düşünüyorum. ama bazen ihtiyaçlar olduğunda belli bir kısmını çekmek zorunda kalıyorum maalesef. bu yüzden pek fazla biriktiremiyorum. aslında toplu paranın çekilmesi daha iyi olacağını düşünüyorum.

0

bence biriktiğinde çekmek daha iyi parayı. şu anda çekmedim paramı daha henüz biriktiğinde çekmeyi düşünüyorum açıkçası çünkü toplu para çekmek her zaman daha iyidir bence. o yüzden biriktiğinde çekilirse hem daha fazla ihtiyaç giderilir hem de daha iyi olur.

0

benim ihtiyacım olduğu için 3 kere çekim aldım.ancak artık şu an için paraya çok sıkı ihtiyacım olmadığı için bir çekim talebi vermeyeceğim. ve sorundan iyi bir kumbara gibi kullanacağım.en son ise ihtiyacım olduğu zaman çekim talebi verip paramı alacağım.