1

ben pek sabırlı değilim, hem onun etkisiyle hem de de bu ara biraz para ihtiyacımdan dolayı ödeme talebi limitine geldiği an, yani 25 lira olduğunda ödeme talebinde bulunuyorum. ama para işlerini düzene koyduğumda biriktirmek isterim. toplu para her zaman daha iyidir. ayın belirli günleri, belirli miktarlarda çekerek, kendime yeni bir kazanç düzeni oluşturabilirim. kendi hesabım içinde kolaylık olur bu şekilde düzenli bir gelir.

1

ben biriktirme taraftarıyım çünkü kazanç sıfırlanınca modum düşüyor biraz. bir de yeniden 25 tl yapma derdi var bir hafta falan uğraşıyorum onun için. o yüzden de en azından 50 tl olmasını beklerdim ben. zaten 25 tl dediğimiz neki hemen biter. toplu halde ele geçmesi daha güzel oluyor. siteye de güvenim sonsuz umarım boşa çıkmaz hiç sanmıyorum ama tabiki böyle bir ihtimal her şeyde vardır. koskaca şirketler bile batıyor. ben ilk ödememi 160 tl olduğunda almıştım. hemen çekmek içimden gelmiyor.

0

@yeliz94 ben zaten o cepmax uygulamasına pek güvenmemiştim zaten.lafda bir ayda günlük tüm görevleri yaparsan ayda 108₺ kazanıyorsun.fakat ödeme alt limiti 120₺ böyle göz boyama olsun diye sahte dekont falan paylaştılar.bir de ters gibi tc numarası istediler inşallah başımıza bir iş gelmez bu uygulama yüzünden.

0

biriktirip cekmek daha iyi ya... ben tuyap kitap fuarina gitmeden once hep parca parca cektim. hemen yatsin da fazla sarkmasin diye. ama simdikini biraz biriktirip almayi dusunuyorum. suan 17 tl var kazanc hanemde. 10 lirada yarismadan gelecek. ustune biraz daha biriktirip ay sonuna kadar biriktirmem gerek. lazim olqcwk cunku

1

bence ihtiyaca göre ama sitelere ne kadar güven olur artık bir kaç kere kazık yiyince korkuyor insan. cepmax diye bir uygulama yüzünden 80 türk liram çöp oldu. o yüzden yoğurdu üfleyerek yerim artık.