1

kesinlikle eşimden başkası ile evlenmezdim. o benim hayatımın anlamı ve ondan bahsederken hep kullandığım kelimede şu; o benim nefesim.
ona bir şey olursa (evren korusun) ben nefessiz kalır ve ölürüm.
dünyanın en güzel adamıdır. en iyi babasıdır.
ikincisi yok bu dünya da. kesinlikle. o benim hayatımın en büyük şansıdır o yüzden, sonsuza kadar onu çok seveceğim.

0

dünyaya bir kere gelsem bir daha aynı kişiyle evlenirdim. çünkü benim eşım gerçekten de çok iyi birisin melek gibi diyebilirim. tamam bazı yanlışları oldu ama gene de evlenirdim benim aileme karşı saygılı olan bana sadık olan her istediğini yapan beni savunan vesaire vesaire bununla her zaman da evli kalırdım bir daha da gelsem biz daha da evli kalırdım sonuçta ben o adama aşık olarak evlendim çok şükür onunla mutluyum başka insanlar zaten mutlu olamam benim kahrımı kimse de çekmez ben çünkü çok sinirli birisiyim ama eşim dünyaya gelse bir daha benimle evlenir mi onu bilmiyorum bunu kendisine sormak lazım ama ben evlenirdim yani tamam dünyanın etrafında dönmüyor ama öyle insanı bulmakta gerçekten de çok zor.

0

farklı alternatifler denerdim. dünya bir insanın etrafında dönmüyor sonuçta

0

evet onunla tekrar evlenirdim mutluluğumu huzurumu yeniden kurar yine onu severdim ben bana sadık olan insana bayılırım bana ters gidene yada zorlayana değil eşim bu hayatta en kıymetlim