0

2005 yilinda emret komutanim dizisinde levent üsteğmen rolü ile ünlenmeye başlamiş daha sonra kanal d de yayinlanan küçük ağa dizisi ile oyunculuk kariyerine devam etmiş olup şu anda savaşçi dizisinde haydar bozkurt karakterine hayat vermektedir.

1

sarp levendoğlu 25 aralık 1981 tarihinde ankara'da dünyaya gelmiştir. orta okulu bitirdikten sonra istanbul'a taşınmış ve sonrasında burada oyunculuk bölümünden mezun olarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır.
sarp levendoğlu oyunculuğa çok küçük yaşlarda başlamıştır aslında ilk olarak 6 yaşında iken trt de yayınlanan bir dizide küçük bir rol alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.
sarp levendoğlu ünlü bir yönetmen olan mustafa altıoklar'ın yeğenidir .ayrıca 2014 senesinde ünlü oyuncu birce akalay ile hayatını birleştirilmiş ancak bu evlilik çok fazla uzun sürmemiş ve 2017 senesinde ayrılmışlardır. şuanda sarp levendoğlu savaşçı isimli dizide rol almaktadır.bu dizide yüzbaşı haydar karakterini oynuyor.
oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik de yapmış olan bir kişidir.yönetmenlik yapmış olduğu diziler emret komutanım yeniden, gece gündüz, emret komutanım ve uygun adım aşk dizileridir.
sarp levendoğlu çok fazla dizi ve filmde de de rol almıştır bunlar ise şu şekildedir,
o şimdi asker ,lise defteri ,çınaraltı ,emret komutanım emret komutanım şah mat, yasak elma , zeliha'nın gözleri , ne münasebet ,küçük ağa ,kafes 2 ,nereden nereye ,deliormanlı ,ölene kadar ,gece ,gündüz altın kızlar ,kirli beyaz ,mor menekşeler ,kalp ağrısı, böyle bitmesin ,atlılar, galip derviş ,küçük ağa, sakarya fırat ve savaşçı dizileridir.

sarp levendoğlu gerek oyunculuğu ile gerekse yönetmenliği ile kendini fazlasıyla kanıtlamış başarılı bir oyuncudur.

0

sarp levendoğlu oyuncudur.
emret komutanım dizisiyle ismini duyurmuştur.
küçük ağa
savaşçı
deliormanlı
gece gündüz
lise defteri
gibi bir çok dizi ve filmde oynamıştır.
şuan savaşçı dizisinde rol almaktadır.

0

oyuncu emret komutanım ölene kadar umudunu kaybetme