0

hayır buradan kazandığım parayı henüz çekemedim ama az kaldı suanda 17 liradayim biraz daha iki kat kazanç etkinliği olsaydı çok iyi olurdu ne güzel yavaş yavaş kazanıyorum ama nasip ışte .limite az kaldı ama böyle ilerlemiyor iki kat kazanç ile daha iyi oluyordu. sorumani sitesi güvenilir bir site bence herkese parasını veriyor.hem zaten kazancını reklamlardan sağlıyor. umarım bende paramı kısa sürede alırım çünkü çok ihtiyacım var artık almak istiyorum.çoğu zaman parasız kalıyorum. bu yıl aldığım öğrenci kredisi yetmiyor bana üstelik telefonum da bozuldu yeni bir telefon alabilmem için para biriktirmem lazım ve buradan ne kadar kazanırsam o kadar kar diye düşünüyorum. buradan kazandığım para benim için çok önemli çünkü ihtiyacım var ve emek emek yazıyorum burada.

0

1 ay kadar oldu daha alt limit olan 25 liraya ulaşamadım. daha hiç çekemedim. ama yaklaştım 17 tl oldum. parayı çektiğimde tekrar cevap olarak yazarım. buranın güvenilir bir site olduğunu duydum o yüzden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. zaten çok uğraşıp 25 lira alıyoruz onu da verir heralde.

0

site güvenilir bir sitedir.görünümü teması çok kolay ve açıktır.ödemelere gelince tamamen güvenilir bir sitedir.ben bir blog sitesinde gördüm ve kayıt oldum tabiki de o sitede ödeme kanıtının dekontu bulunuyordu.serüvenim bu şekilde başladı.siteye kayıt oldum ve sorulara cevap verdim soru sordum.zamanla uğraşıp alt limit olan 25tl ye ulaştım.çekim talebinde bulundum 3 gün sonra siteye girdiğim zaman ödeme yapıldı yazıyordu.banka hesabıma girdiğim zaman baktığımda hesbımde bakiye görünüyordu.o günden sonra uğraştım ve emek verdim nerden baksanız 125tl almışımdır.site güvenilirdir ve ödemeleri doğru ve gününde yapıyor kuşkunuz olmasın.

0

henüz 7 tl var hesabımda. bir ya da 2 hafta da 100 tl kazananlar günde kaç saatlerini burada geçiriyorlar çok merak ediyorum günlük 1 2 lira zor kazanıyorum hemde ×2 kazançla

0

evet çektim kesinlikle güvenebilirsiniz internettieki para kazandıran en iyi site sorumanidir şüphesiz..

0

siteye yeni başladım ilerleyen zamanlarda göreceğiz

0

normalde böyle şeylerle ilgilenmeyi hiç sevmem ama yazmaya karşı bir bagliligim olduğu için
bu siteyi çok sevdim . henüz çekim talebi vermedim çünkü yeni başladım daha yeniyim . çok güzel bir site dayımın tavsiyesi ile başladım . ek gelir elde etmek isteyenler için çok güzel bir uygulama . kimse kimseye bedava para vermez . allah razı olsun

0

paramı çekmek isterdim. fakat daha limite ulaşamadım. limite ulaştıktan sonra da biraz birikmesini bekleyeceğim. ilk ödeme talebimi, kazancım en az 1000 tl olunca oluşturmayı düşünüyorum, çünkü her kazancımda talep oluşturmak istemiyorum. eğer gerçekten hedefime ulaşabilirsem, bu sitede kalmaya devam edeceğim ve kazancımı katlayacağım.

0

bir kez çektim para zaten çok fazla girmedim.

1

amca oğlu daha önce 60 tl çekti. şimdi de 25 tl ödeme talebi oluşturdu.
bana da önerdi. kayıt oldum para kazandım baya. ben de baya biriktirdim. inşallah bir kaç gün sonra yirmi beş tl yapıp çekeceğim parayı. bir sürü site denedim, ama en iyi olanı bu. istediğimiz kadar cevap yazıp, soru sorabiliyoruz. diğer saçma sapan sitelerde para kazanmak çok zor. buranın 3 katı daha zor. bir cevap yazıyorsun seni beş dakika bekletiyorlar ikinci cevap için. saçmalık yemin ediyorum. ben bu sitenin üzerine başka site tanımam. para çekme konusunda hiç endişeli değilim. içim rahat. canlı kanıtını gördüm çünkü. diyeceklerim bu kadar.

0

daha çekmedim 25 liralık ödeme limiti ne geldim. 28 lira oldu şu an 30 lira olunca ödeme talebi isteyip çekeceğim.

0

henuz alt limite yani yirmi liraya ulasamadim ama cok az kaldi 24 lira 85 kurusa sahibim insallah devami gelir bakalim ilk defa ödeme talebi verecegim insallah yatirirlar parami eger yatirirlarsa cidden cok iyi olur bakalim yatirirlar diye düşünüyorum herkes yatiriyor diyor

0

ben pek uğraşmayı sevmeyen bir kişiyim bunun yüzünden ve 1 ay içerisinde toplamda 50 tl gibi bir miktar çektim okuduklarıma göre arkadaşlar bunu bir hafta 2 hafta gibi süre içerisinde almışlar ama ben daha geç bir sürede aldım şimdi bakalım uğraşıyorum 21 lira 50 kuruşum var bakalım daha fazlasını yapabilirsek çekim talebinde bulunacağım ve paramı alacağım ondan yana emin olun ki site güvenilir ve paranızı yatırıyor .atm gittiğimizde ki o parayı çektiniz de ki o duygu insanı çok sevindiriyor ve daha da yapmanızı söylüyor resmen soru hakkındaki cevabım bu yönde.

0

alt limite çok az sürede ulasmak için çalısıyorum inşallah olucak.

0

şu an için 25 günde 68 tl para çektim ama bu 25 günün içinde şu an için hesabımda 32 tl daha var yani 25 günde ortalama 100 tl olmuş durumda bu da benim için boş zamanlarımda güzel bir bilgi hem de para kazanma yöntemi burada cevap veren de ya soru soran herkes gönül rahatlığı ile parasını 3 iş günü içerisinde hesabına yatırılıp sonrasında harcayabilir.

0

çekme talebinde bulundum ama henüz incelemede kısmetse cekicem.

0

evet bir kerede 160 tl gibi bir miktar çektim.

0

4 kez mi 5 kez mi ne paramı çektim ben.......

0

henüz alt limite bile ulaşmadığım için çekmek gibi durumum da olmadı.