0
0

kiloya önem vermiyorum normal kilodayım halimden memnunum

0

evet kiloya önem veriyorum ama bir türlü kilo alamıyorum.

0

veriyorum . örneğin çok kilo almak istiyorum ama yok hamileyken aldım bı ayda ne var ne yok gitti bu da iyi bişey değil insan biraz etli butlu da olmak istiyor. tabi abartılı olmamak şartıyla . herşeyin azı da fazlası da zarar bence .

0

kiloya tabikide cok buyuk bir sekilde onem veriyorum.cunku fazla kilo alinca felan hem sagliga zararli oldugunu biliyorum hemde yani insan surekli psikolojisi bozuk bir sekilde ortalikta ceker.surekli tum gozleri ustunde gorur felan morali surekli bozulabilir diye dusunuyorum yani.bu yuzden ne fazla kilomuzun olmasini ne de az kilomuzun olmasinin gerektigini dusunuyorum.fazla kilolu olmakta iyi degildir az kilolu olmakta iyi degildir normal boyutta kalsak yeterli olucagini dusunuyorum saten ama cok dikkat etmek lazim yani o orantiyi ayarlamakta kolay degil.dengeli ve saglikli beslenmek lazim.cok fazla aburcubur fastfood tuketilmesi tabikide insani kilolu yapar obeziteye felan surukler.ya da insanin surekli arada sirada yemek yemesi az yemesi oda onu cok zayif yapar sagliksiz olmasina yer acar surekli hasta felan olur yani bundan dolayi kendimize dikkat etmeliyiz.

0

yani çok şişman olmak istemem. ben şahsen 63 kilo oldum ve 1,68 boyum var. yani kilom ideal diye düşünüyorum. ama bazı şişman insanların zayıflamasına isterim, yani sonuçta o kadar sağlıklı değiller diye düşünüyorum. ben 64 kiloyuda geçmiyorum bekarken 52 kiloyum evlendikten sonra 63 kilo oldum.

0

elbette.
sağlıklı ve güzel görünmeyi kim istemez ki?