0

evet başkalarının düşüncelerine önem veririm ve ne düşündüklerini , bakış açılarını merak ettiğim olur. sorarım gözlemlerim analiz etmeye çalışırım. başa insanların düşünceleri kimizaman öğretici de olabilir ben bir şey öğrenebilirim veya karşımdaki insan benden bir şeyler öğrenebilir. bu yüzden birbirimizin düşüncelerini merak etmek bir konuda sohpet etmek bakış açımızı görmek güzel bir duygu. başka insanların önyargılarını da görmüş oluyorsunuz böylece. veya onları tanımış okuyorsunuz düşüncelerini merak ettiğiniz zaman dinlediğiniz zaman. evet bende başka insanların düşüncelerini merak ederim bir konu hakkındaki fikirlerini o konuyu nasıl değerlendirdiklerini ne düşündüklerini incelemeye çalışırım ilgimi çeker. sorarım dinlerim bende gerektiğinde katılır ve kendi fikrimi beyan ederi

0

çok fazla umrumda olmaz benim. ama tabi eski insanların öyle bir düşüncesi hala var. babaannem annem falan elalem ne der moduna giriyorlar hemen bir olayda. ben çok takıntı haline getirmiyorum. sadece onlar çok taktığı için dikkat etmeye çalışıyorum.

0

başkalarının düşüncesine önem veririm ve saygı gösteririm. kendi duygularımın önüne geçin sadece bir insanın aklına göre hareket edecek kadar önem vermem. herkesin düşüncesi kendine göre değerli ve önemlidir. herkesin aklına ve düşüncesine uyarsak o zaman benim düşüncemin bir önemi kalmaz ki . düşüncelerimize saygı göstermek gerçekten doğru ve olması gereken bir davranıştır lakin gidip de her şeyi bir başkasının dediğine göre yapmak kesinlikle yanlıştır.

0

kesinlikle veriyorum bazen kendi düşüncemden daha fazla önem veriyorum desem yanlış olmaz sanırım. ben bir iş yaparken her zaman acaba dışarıdan nasıl gözükürüm diye düşünüyorum. böylece başkalarının düşünceleri kararlarımı etkiliyor. öyle ki gelecekte ki mesleğimi seçerken bile etkiliyor. acaba bu mesleği seçsem akrabalar veya arkadaşlarım ne der ne düşünür? gibi. yani hayati kararlarımı bile verirken bile düşünmüyor değilim.

0

belli konularda önem veriyorum ama öncelik olarak benim için ağırlığı olan insanların önceliği var tabi. bir konuda eşimin düşüncesini alırım ilkoönce sonra ailemin sonra hala çelişki de kalırsam bir kac arkadaşımın . düşünce alışverişi güzel birsey aslında insan hali o an düşünemiyorsun iyi sandığın şey kötü olabiliyor ama düşüncesini sorarsan birine seni uyarma şansı var hiç değilse ne güzel demişler akıl akıldan üstündür o yüzden ayıp birsey değil veya küçültücek birsey değil bence fikir alışverişi.

0

ben herkesin düşüncesine tabii ki de önemlerini sonuçta karşındaki benim insan hani kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkalarına da yapmam ve insanların da benim düşünceme önem vermesini isterim. her seferinde ondan dolayı insanların düşüncesi her zaman benim için önemlidir. sadece dinlemek isterim ama onların düşünceleri ile hareket etmem o şekilde önem veririm yani sonuçta herkesin bir düşüncesi vardır. saygı duymak lazım ben de saygı duyup dinler eğer olumlu olsa aynısını yaparım. eğer olumlu değilse hiçbir şekilde ona uyumam. kısacası böyle yani fazla uzatmaya gerek yok.

0

sevdiğim insanların düşüncelerine önem veririm her zaman

0

herkezin dusuncelerine onem veririm sonucta el elden ustundur derler ama bildigimi gene kendim yaparim tabi kide isimi yariyan ve aklimayatan fikirleride deyerlendiririm