-1
1

paraya önem vermiyorum, ancak parasız da olmuyor.

0

para ya önem vermiyorum. fakat şuan acil para lazım olduğu kesin. bu parayı icat eden arkadaşlara bütün saygı sevgilerimi iletiyorum. varsa harcayacağım fakat olmadığında evde oturup yada köpeklerimle parkta vakit geçireceğim zaman oluyor. para olmadan da hayat yaşanabilir. para olmadan derken aşırı derecede zenginlik gerektirmeden temel ihtiyaçları karşılayacak kadar olsa.

0

bulunduğumuz ekonomik şartlar nedeniyle paraya önem vermeyen birisi olacağını sanmıyorum

0

yani bence herkes kadar önem veriyorum bence de herkes eşit derecede önem vermeli yani saçma sapan hayatı sadece para üzerine kuru param olmazsa ne yapacağım falan da düşünmek gerekmiyor yaşayacaksın kadar paran olsun ihtiyacın olacak kadar paran olsun fazlasını hastanede işin olmasın zaten musmutlu bir insan olursun böyle olduğu zaman fazla paranı eline geçince insanlara yardım edersin gerçekten bu vicdanla çok rahatlatır ihtiyaç sahibi olan bir sürü insan var ya bunlara yardım edersin para para para her şey para değil arkadaşlar gerçekten bu çok kısa bir söz olabilir ama gerçekten her şey para değildir evet mesela ben de buraya para kazanmak için giriyorum ama yani abartma vardığımda hani bilmiyorum ya bence gereksiz şey yapmaya gerek yok açıkçası benim paraya ihtiyacım var ben bu yüzden giriyorum ama bilmiyorum bu konu birazcık karışık bir konu yani herkes aslında bizim ülkemizde parayı çok fazla önem veriyor ve tamamen para üzerine kurulmuş bir ülke gibiyiz yani insanlar böyle düşünüyor tek dertleri para olmuş aslında parası çok olan insanlar var ya ülke biraz dengesiz parası çok olan kesim parası çok az olan kesin var orta halli bir kesim yok bence parası çok olan kesin de çok içimde hala fazlasını elde etmeye çalışıyor asla parası az olan kesme yardım da bulunmuyor böyle olduğu sürece bu ülkede para problemleri zaten şurup gidecektir yani fikrimce

0

evet paraya önem veren birisiyim. ancak tabiki maneviyat kadar özel değildir benim için. para benim için bşr araçtır ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim hiçbir zaman amaç olmamıştır gözümde. ancak parasız da olmuyor biliyorsunuz önce sağlık ve sevdiklerim daha sonra pars diyorum. evet paraya önem veren biriyim bugün herşey para biliyorsunuz. para ile bağrınabiliyoruz ve karnınızı doyurabiliyorsunuz.