0

paraya önem veriyor musunuz?

13 cevap
0

herkes parayı sever ama para bir araçtır ihtiyacını görecek kadar paranında olması yeter fazlasına gözüm yok çünkü her şeyin bası sağlık.

0

herkes parayı sever ama benim için para araçtır. para sadece ihtiyaçlarım için kullandığım bir araçtır. diğer duyguları para tatmin etmez asla. paraya önem vermek değil, parayı kazanmak ve onu harcamak durumundayız çünkü başka türlü hayatta kalmaya imkan yok. herkese göre farklı bir önem taşır para. kimisi parasız yapamaz kimisi de tencerem kaynasın yeter. tüm bunlar için mecburen para gerekli ve bu yüzden de önemlidir.

0

ben o'na önem veriyorum ama o bana hiç önem vermiyor ve beni görmezden geliyor!!

0

paraya mecburen değer veriyoruz çünkü artık parasız değirmen dönmüyor ve bu son yıllarda daha da hissedilir oldu umarım herşey eskiye döner desemde malesef hiç birşey geriye dönmeyecek hiç birşey eskisi gibi olmayacak

1

paraya mecbuten önem vermek zorundayım yerine göre çünkü bu devirde parasız bir şey almak kullanmak gitmek zor her şey parayla dönüyo. ama önem verdiğim söylenmez milyonlarım olsa demem mesela.

0

ben suan onem veriyorum. cunku issizim, bir lira bilr önemli suan benkm icin. o yuzdrn burada cirpiniyorum ya iki kurus dazla kazanayim da ihtiyacim olan seyleri halledeyim diye. iki kati kazanc ya da yarisma yapsa site yonetimi valla ilk zamanlardski aktifligime grri donerim ama su son zamanlardaki bazi yazarlsrdsn ötürü hic giresim gelmiyor. o yuzden bu aralar cok sıkıştım paraya. hazir soru sorma acikken biraz soer sormaya yoneleyim de bari en azindan kendi sorularimi cevaplarim, para kazanirim diye dusunuyorum. bakalim. limite de cok yakinim ama.

0

paraya değer veriyorum tabikide senin paran olmasa kimse sana değer veremez çünkü bence bir kız tanışmak istersen ama para olmayınca sana bakmaz ama zengin insanlar parayı değerlendiriyorlar mesala .

0

evet paraya önem veriyorum ancak paraya verdiğim önem sağlıktan veya maneviyata öteye gitmemiştir hiç bir zaman. önce sağlık olmalı sevdikleriniz yanınızda olmalı daha sonra pars olmalı diye düşünürüm. para benim için araç olmuştur hep. ancak ihtiysçtırda aynı zamanda. ihtiyaçlarınızı karşılamak için bir araçtır para bu görevi görür. bu yüzden paraya da önem veririm tabiki. çünkü para olmadan hiçbir şey yapamıyoruz malesef ne yiyebiliyor ne içebiliyoruz be de bağrınabiliyoruz. bu yüzden hayatımızı idam ettirebilmek devam ettirebilmek için paraya ihtiyaç duyuyorum ve parayı önemsiyorum.

0

para önemli tabiki olmazsa olmuyor hayatın olmazı

0

para insan hayatını etkileyen en önemli faktörlerden biridir.
para olmadan insan hayatta kalamaz.
insanlar iyi bir para için iyi bir meslek seçerler.
para insanın çoğu arzusunu yerine getirmesine karşın bir araç konumu üstlenir

0

paraya ihtiyaç dahilinde mecburen önem veriyoruz.

0

para günümüz için en önemli araçlarından biri haline gelmiş durumdadır. para bazıları için yaşamak için sadece bir araç iken bazıları için tamamen bir amaç olmuştur. insanlar yaşamak için elbette paraya gereksinimi vardır. zaten bir çok insan para kazanıp insan gibi yaşamak için bu yola girer. para yoksa adam değilsin. sana kimse bakmak. hastanede yüzüne bakmazlar. paran yoksa değerinde yoktur. paran yoksa sizi kimse tınlamaz. ama herşeyi para olarak görmeyen insanlarda yok değil ama bu tür insanlar maalesef günümüzde çok az. paraya yeteri kadar önem vermek gerekiyor. parayı, har vurup harman savurmakta iyi değildir. parayı zor kazanan insanlar kıymetini daha iyi bilirler. bundan dolayı parayı iyi kullanmalı ve gerekli yerlerde kullanmalıdır. para bir insan için asıl amaç olmamalıdır. para, amaç değil, bir araç olmalıdır. insanlar arasında para en öne plana çıkmamalıdır. paran yoksa itibarın var derler ya, tam işte bu! aslında bunu anlatmaya çalışıyorum. insanlar bu dünyada onuru, şerefi için yaşar. fakat birçok insan para kazanmak uğruna kendinden ve kişiliğinden ödün vermektedir. para kazanmak için insan her yolu denemekte hatta hile hurda yollara başvurmaktadır. paraya fazla önem vermemeli daha çok insani duygulara, arkadaşlıklara önem verilmelidir. bir alman olan robert bocsh ne demiştir; 'insanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi yeğlerim' işte burada robert bosch parayı amaç olmaktan çıkarmış yerine insani bir duyguyu koymuştur. tüm insanlarda bu şekilde düşünmeli ve böyle olmaya gayret göstermelidir.

0

param yok aldığımda borca gidiyor önemli olan sağlık.