0

uykuya önem veriyor musunuz?

12 cevap
0

evet uykuya önem veriyorum. uyku çok önemli ancak bazen uyuyamadığım zamanlar oluyor. bu zamanlar da mecburen geç yatıyorum. aslında bu aralar dikkat ermeye çalışıyorum daha erken uyumaya uyanmaya ancak yinede evde olunca düzeninizin bozulduğu zamanlar oluyor malesef. düzeniniz bozulduğu zaman zor oluyor uyumak tekrar o düzeni sağlamak. birde çok yorgunken uyuyamıyorum. çalıştığım zamanlarda rahat uyuyorum ve çok dikkat ediyorum uykusuz kalmak veya işe uykusuz gitmek istemiyorum genellikle. ancak evdeyken çok fazl uyanıyorum buna çünkü bünye çok fazla yorgun olmadığı için veya geç uyandığım için malesef uyku düzenimde aksamalar oluyrı ancak uykuya önem veriyorum.

0

uykunun hayatımızda önemi çok büyüktür. gün içinde harcadığımız enerjinin geri toplanmasında düzenli uyku çok önemlidir. bakın düzenli diyorum çünkü az uyumak ve fazla uyumak zararlıdır. üşengeçlik ve anlam bozukluğu yaşanmasına sebebiyet verebilir ve gün içinde radikal kararlar almanızda olumsuz sonuçlar doğurur. önemli kararlar verirken enerjinizin yerinde olması gerekir çünkü vereceğiniz her karar bundan sonraki kalan yaşamınızın seyri etkileceyecek ve geleceğinizi değiştirecektir. ideal uyku saatleri 4-6 saat arası kişiden kişiye göre değişmektedir.

0

uykuya aslında önem vermek istemiyorum özellikle de gecenin o en derin saatlerinde uyumak istemoyurm hç bir zaman herkes uyurken ve etraf sessşz sedasızken elmden geldiği kadar yalızlığı dinlemek istiyorum ama ne yazık ki sabah berbat bir hale geliyorum dolayısı ile uykuya önem vermek zorunda kalıyorum insan kendini uykusuz kalmak için çok fazla zorladığ zaman resmen beyni kendini kapatmış gibi bir hale geliyor ve gün iöçinde bazen bir iki dakika nce ne yaptığınızı unutmaya başlıyorsunuz veya olaylara yetişemiyor gerekli duyguları hissedemiyorsunuz ve nedense karamsar bir ruh haine bürünüyorsunuz. uykuyu bu kadar istememe rapmen ise sabahaları da uyanmayı hiç isteyen grubun içine giriveriyorum birden nedense hemen. :)) o alarmın çaldığı zaman alarmı kapatıp ta tekrar uyumaaya devam etmek gibisi bence tartışmasız hayatın en mükemmel zevklerinden birisi ama ne yazık ki bunu sadece pazar günleri yapma özgürlüğümüz var ve sadece pazar günleri kendimize ayırabileceğimiz bir gün olduğu içinde gerekli işlermi bitirebilmek adına pazarları da kalkabildiğim kadar erken kalma çabası içine giriyorum. :(((

0

uykuya kesinlikle onem veriyorum benim çok uykum gelir gece en fazla duracağım saat 3tür daha fazla duramam ama gece uykusunu muhakkak ki uyumam lazım uyuyamazsın eğer çok sinirli agresif huysuz birisi oluyorum muhakkak ki uyumam lazım yani uyku hayatımız için çok önemli bir şey bana göre uyku uyuyamazsak eğer huysuz oluruz psikolojimiz bozulur kötü birisi oluruz bence uyku insanın vücuduna çok iyi gelir dinlenir .

0

uyku vücudu ve beyni dinlendiren en önemli faktördür.

0

ben uykum gelince hemen uyuyorum dayanmak istesem bile dayanamıyorum. ve uykuya çok önem veriyorum. çünkü eğer uykumu alamazsam gerçekten o gün bitmek bilmiyor.

0

insan yorgun olduğu zaman iyi geliyor yorgunluk tabi.

0

evet çünkü 14 saatim işde geçiyor. çok önemli.

0

tabii ki de uykuya önem veriyorum. ama maalesef uyuyamıyorum bebeğim benim 14 aylık maşallah beni hiç uyutmuyor 15 aydır gece 50 kere kalkıyor dur yani gerçekten uykusuzluktan ölüyorum o kadar çok psikolojim bozuldu ve kendim uykuyu çok seven biriyim. bir an önce büyüsün evlensin gitsin kurban kesicem bu kadar yani :)) ondan sonra bol bol uyuyacağım tabii allah nasip ederse inşallah yani hayatımda böyle bir çocuk görmedim beni hiç uyutmuyor kendisi duymuyor hadi ben uykusuzluğa dayanamıyorum ama bu nasıl dayanıyor anlamış değilim gerçekten.

0

uykusuzluk bütün kötülüklerin anasıdır. sen sen ol sekiz saat uyumaya gayret et. fazla uyku da berbat bisiy uyuşukluk halsizlik yapar birde hayatı kaçırırsın.

0

önem veriyordum ama artık veremiyorum. bayanlar çocuk olana kadar uykunun kıymetini bilin evdeyseniz bol bol yatın sonra yatmak için kendinizi paralicaksiniz ama yatamicaksiniz :)

0

aslında veriyorum ama uyuyamıyorum. nedeni bende bilmiyorum. sabahları erken kalkmama rağmen uyuyamıyorum.