0

nar özellikle de bir c vitamini deposudur.bağışıklık sistemimizi güçlendirir o yönden gerçekten de çok iyidir.sindirim sitemine de özellikle de iyi gelmektedir.bir çok yönden faydası vardır narın.grip,nezle gibi hastalıklarda özelliklede kış aylarında narın kabukları kaynatılıp ta içilirse insan vücuduna çok iyi gelmektedir.kalp ve damar sağlığımız açısından da oldukça faydalıdır.

0

yani nar meyvesi tabii ki de önemli yani sonuçta nar faydalı bir şey sonuçta bir temin yani ben mesela nar suyunu çok seviyorum ve tüketirim de yani. vücudunda çok faydası var.

1

nar ağacım var bahçem de.
ve meyveleri nar'larım.
sağlığımız açısından özellikle uzmanların zaten dikkat çektiği kırmızı renkte olan her şey yararlıdır denildiğinen içeriğindeki vitaminlerin bağışıklık sistemimize faydası çoktur. c vitamini diye biliyorum. gribal enfeksiyonlarda yardımcı gıdadır. antioksidan özelliği sayesinde vücut direncini arttırır. çok vermedi bu sene ağacımız, yine de suyunu sıkıp içebildik.

0

nar meyvesi özellikle kış günlerinde bol bol tüketebileceğimiz meyveler arasında yer aldığını söylememiz gerekiyor. nar meyvesi gerçekten şişmanlık sorunu çeken kişiler için gerçekten çok faydalı olduğunu söylememiz doğru olur. insanı genel olarak tok tutan bir meyve ve bizim sağlığımız açısından çok faydalı olduğunu söylememiz gerekiyor. özellikle tokluk hissi arttığı için hiçbir şekilde açlık sorunu yaşamadığınızı göreceksiniz nar meyvesini gün içerisinde tükettiğimiz sürece. baktığımız zaman nar meyvesi gerçekten her açıdan çok faydalı olan bir meyve olduğunu söylemeliyim. özellikle kanser konusunda çok faydalı olabilecek bir meyvelerden biri olduğunu söylemeliyiz. çünkü göre biliyoruz ki şu anda günümüzde gerçekten kanserin yeterince arttığını ve bunun bir önlem alınması gerektiği zaman genel olarak doğal yollarla yapılması gerektiğini düşünüyorum. kanseri önleyebilecek meyvelerden biri olduğunu söylemeliyiz ve gerçekten bol bol tükettiğimiz takdirde bazı şeylerin önüne geçebildiğini görebilmekteyiz. nar meyvesi şifa kaynağı çok olan bir meyve olduğunu söylemeliyim. sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorsak ve hastalıklara çare bulunmasını istiyorsa bunun büyük bir bölümü nar meyvesi üzerinden geçtiğini söylemeliyiz. nar meyvesi bir c vitamini deposu olduğunu söylememiz çok doğru olur. nar suyunun faydalarından bazıları özellikle grip konusunda çok faydalı olduğunu söylemem gerekiyor. kış günlerinde gerçekten gribin çok yaygın olduğu zamanlarda nar meyvesinin tükettiğimiz zaman biraz olsun vücudumuz için çok faydalı olduğunu söylemeliyiz. genellikle nar meyvesi kalp ve damar sağlığının daha iyi ve korunması için çok faydalı olan meyveler arasında yer aldığını söylememiz gerekiyor. özellikle nar suyu romatizma ve eklem ağrılarında çok faydalı olabilecek bir meyve olduğunu ve günde bir bardak içerek bunun biraz olsun azaltmak için çok faydalı olduğunu söylememiz gerektiğini düşünüyorum. eğer nar meyvesinin sevmiyorsak bile en azından suyunu sıkarak günde 1 bardak dahi olsa bol bol tüketmemiz gerektiğini düşünüyorum.