0

salata sağlığımız açısından çok önemlidir çünkü salata vitamin bakımından her her kişinin yemesi gereken bir sebzedir

0

salata içinde bütün sebzelerin olduğu bütün yeşilliklerin olduğu bir karışım tabii bu yaptığınıza bağlı mesela ben domates kullanmıyorum içinde yemiyorum domatesin güzel iştah açıcı iştah açıcı bir diyet yemeğidir içinde zeytinyağı koyarsan zeytinyağı ekşi tuz bunların karışımı ile olan bir diyet yemeği dir mesela ben salata yapacak olduğumda sadece marul maydanoz sarımsak bu şekilde yapıyorum içine de bol acı atıyorum benim salatam bu şekilde oluyor acı beni zayıflattığı düşünüyorum zayıflattığı için değil de hayatım da vazgeçilmezdim sürekli yiyorum salata da ekşili olduğu için sağlığımıza bu şekilde yarar var bence hem de diyet yemeği zaten zayıflama açısından da kendini hafif hissetme açısından da çok iyi bir yemek bence ben genelde kilo aldım da salata yaparım kendime ya da brokoli veya karnabahar haslatarak bunları yerim bol acı katarak ki sonucunda alırım zaten zayıflarım çok kilo alan bir insan değilim en fazla 55 çıkabiliyorum daha fazlasını çıkamıyorum salata bana göre sağlığımiz açısından çok güzel bir diyet yemeği bana göre .

0

salata sağlığımız açısından oldukça önemlidir özellikle de eğer ki diyet yapıyorsanız salata her öğünde yiyebilirsiniz. gerçekten içinde lif bulunduğu için vücuda oldukça çok faydalı ve diyet yaparken oldukça faydalıdır. salata vücudumuz açısından birçok yararı vardır. salatayı özellikle de marulları elimizde parçalanması gerekir çünkü eğer ki ellerimizde parçalamazsak marulları gerçekten de bıçakla kesersek hiçbir şekilde vitamini kalmaz o yüzden de marulları elimizde parçalamamız gerekir. özellikle de sirke ile biraz bekletilip ondan sonra yıkanmalıdır çünkü içindeki mikropların ölmesi için bu çok önemlidir marulların üstündeki mikropların. vitamin ve minerallerden oluştuğu için oldukça zengindir vücudumuza dinç verir. bağışıklık sistemini güçlendirir, vücuttan zararlı maddeleri atılmasına çok yardımcı olur.özellikle de içine ceviz gibi mısır gibi şeyler koyduğumuzda gerçekten mideyi tok tutar ve kolesterolü düşürür. zaten özellikle de kadınlar diyet yaptıklarında kilo vermek için kullandıkları bir yardımcı şeydir salata. genel anlamda salatanın hiçbir şekilde vücudumuza zararı yoktur aksine birçok yararı vardır o yüzden bol bol tüketmeliyiz.

0

salata iştah açmak amacıyla sebzelerin genelikle pişirilmeden taze bir şekilde bir araya getirilmesi ile yapılan yardımcı bir yemek olama ozeligi taşıyor
salatanın daha lezetli ve her zaman yenebilir bir hale getirilmesi için işe çoğu zaman dır sepzelr dışında pismissebzeler et çeşitleri ve hata kuru ve yaş meyveler de kullanılabiliyor
böylece salata eklenen malzemeler ile farklı çeşitlerde sunulabiliyor
diyetisyen ve doktorlar sağlıklı kilo kontorlü ve izayiflama icin gunde iki kase salata ve yesil sebze tükenmesini tavsiye ediyor

0

ben salatalık yaparken evde ne varsa, o salatanın içine koyulabilecek her şeyi koyarım. her yemeğin yanına yakışıyor. salatada kalorisi az bir besindir, bunun için ne kadar tüketirsen tüken kilo almazsın. zaten vejeteryanlarda et yemeyince salata yiyor ve hiç kilo almıyorlar. bende geceleri acıkınca arada çoban salatası yapar yerim.

0

salata kalorisi az vitamini bol hayatımızda vazgeçilmezlerden bir yiyecektir

0

bilmiyorum ama bir çok sebze nin karismasiyla pek faydali değil.

0

yüksek kalori almadan doymamızı sağladığından kilo kontrolü açısından önemlidir. ayrıca vitamin açısından da zengindir.

0

sofraların vazgeçilmezi olan salatalar, hazmı kolaylaştırır, c vitamini içerir, kalsiyum yönünden zengindir. yenen besinlerin sindirilmediyse bağırsaklara yardımcı olur.

0

salata bol lif içerdiği için sindirim sistemine faydalıdır. ayrıca aynı anda birden çok sebze ve meyveyi yediğimiz için vitamin deposudur.

0

salata sağlığımız açısından gerçekten bir vitamin deposu diyebilirim.özellikle sabahları ve akşam yemeklerinde çok tercih ederim ve bol bol yemeği çalışıyorum. içindeki o ekşi tadı gerçekten muhtemel oluyor be doymak bilmiyorum açıkçası.