0

amerikan futbol ligi pek ilgi görmüyor.kendi ülkelerinde zaten basketbol daha çok seyrediliyor.genelde ünlü ama yaşı ilerlemiş futbolcular buraya gidiyor. maçları da onun için sanki durarak oynanıyor.genelde açık futbol oynanıyor.bundan dolayı gollü maçlar oluyor.onların liginde iki grup var.sistemleri şampiyon olan takım nasıl belirleniyor çok bilmiyorum.gruplarda ilk dört takım içine girenler ayrı bir lig mi kuruyor yoksa eleme usulü mü oluyor bilemiyorum.şampiyon olacak takıma gelirsek new york takımı derim ben.

0

amerika futbol ligi dünya genelinde pek fazla ilgi duyulmadığı için hep yıldızlar getirmeye çalışıyorlar. fakat bu zamana kadar hiçbir şekilde sonuç alamadıklarını ve sadece amerika da desteklendiğini görebiliyoruz. amerikan futbolunda sadece taraftarların desteği ve stadı tamamen doldurdukları için sadece eğlence amaçlı bir futbol maçı gibi görüyorum ben. çünkü oyuncular hiçbir şekilde kolay kolay savunma yapmıyorlar ve çok gol pozisyonlarına gidiyorlar. aslında böyle maçlar izleyici ve seyirci bakımından oldukça istenilen maçlardan biridir. futbolseverler her zaman ya çok gol olmasını isterler ya da çok gol pozisyonu içerisinde heyecan yaşamak daha iyi geliyor. genellikle avrupa liginde bunun gibi maçlar olmadığı için amerika ligi'nde sıkça rastlanabilecek olaylardan biridir. inşallah ilerleyen zamanlarda da amerika futbol bu şekilde devam eder. ligin başladığı zamanlarda geceleri bazen kalkıp takip ettiğimi söyleyebilirim.

0

amerika futbol ligi en çok gol atılan ligler den biridir. çünkü genel olarak yaşı ilerlemiş oyuncuların daha çok amerika ligi'ni tercih ediyorlar. hiçbir şekilde kolay kolay savunma yapmıyorlar ve bol gollü geçiyor amerika ligi. bakıldığı zaman bu sezon gerçekten çok çekişmeli maçlar geçmişti. ve zafere uzanan takım atlanta takımıdır. kadrosu gerçekten çok yetenekli oyuncuların olduğu bir takımdır atlanta takımı.

0

amerika futbol ligi genel olarak çok gol atılan bir ligdir.bana göre çok basit bir ligdir. çünkü yaşı 35' i geçen futbolcular orada toplanıyor ve bu yüzden çok gol atılıyor diye düşünüyorum. amerika futbol liginde bu sene şampiyon olan takım atlanta takımı olmuştur.bana göre çok başarılı bir sene geçirdiler. ve şampiyonluğu kesinlikle hak ettiklerini düşünüyorum. finalde çok güzel bir futbol oynayarak 2-0 galip geldiler ve amerika ligi'nin şampiyonu oldular.