0

evet tabiiki de, yıllardır hiç sevgilimle kavga etmiyoruz veya görüş ayrılığımız falan olmuyor, çünkü sevgilim yok...

0

aşk hayatım iyi sayılmaz çünkü aşık olduğum biri yok belki olsa iyi eya kötü diye yorum yapabilirdim ancak olmadığı için böyle bir yorum da yapamıyorum bu bakımdan da herhangi bir yorum yapamıyorum bu konuda.

0

rezalet uzun zamandır gerçek bir ilişki yaşamıyorum. kolpa ilişki pluyor ama bu bana mutluluk vermiyor. bazen ben nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum bulamıyorum bu konuda kız arkadaşlarım da hiç yardımcı olmuyor neden başarısız olduğum hakkında . yani ilişki seviyem şu ben bu kızları anlamıyorum abi ya seviyesinde. aynı şeyi ortaokulda da söylüyordum kendimi hiç geliştirememişim

0

çoğu zaman kavga ediyoruz ama ona rağmen iyi gidiyor inşallah ilerde daha iyi olur umarım evleniriz.

0

evet aşk hayatım şimdilik güzel gidiyor. 6 yıldır birlikteyiz hiçbir sıkıntımız olmadı umarım hep böyle devam eder. uzun ilişki sürdürmek gerçekten çok zor ama biz bu zorluğu hiç yaşamadık. umarım hep böyle devam eder ve mutlu bir şekilde de taçlandırırız.

0

yani benim aşık olduğum adam eşim olduğu için aşk hayatım iyi gidiyor. sonuçta ben onunla aşık olarak evlendim ailemi bile karşıma aldım. ailem tanımadığı için istememişti eşimi sevmiyorlardi. bende kaçtım istemediklerinden dolayı ve çok şükür çok mutluyum şu an eşimi gerçekten de çok seviyor ailem çünkü benim eşim hiçbir zaman aileme saygısızlık yapmadı yapmadığı sürece de ben eşimle evli kalırım ve her zaman da aşkım onu büyük bir şekilde ilerler. yani ben o konuda çok şanslıyım iyi ki benim eşim yani hayat arkadaşım çünkü kalbi temiz, iyi bir insan rabbim ona uzun ömürler versin diyorum. aşk hayatında ondan dolayı gerçekten de çok güzel ben ona aşığım o da bana aşık zaten insan hayat arkadaşına aşık olması lazım.. aşk dediğimiz şey de ömür boyu sürüyor sevgiliye duyduğum aşk zaten gelip geçicidir devamlı kalmaz zaten inanmıyorum. belki bir sevgili arasındaki aşkı onların da inanmaması istiyorum gelip geçici olduğu için ama her zaman benim eşime olan aşkım çok büyük onun için her şey bile yaparım yani eşim için.

0

evliyim elhamdülillah.
aşk ve sevgi tam gaz devam ediyor :)
arada elbette sorunlar oluyor. kimde olmuyor ki...
ama birbirine katlanıp beş dakika sonra barisiyorsun :)

0

istediğim gibi gitmiyor idare ediyor işte daha güzel olabilir yani.