0

karın ağrısı eğer soğuktan dolayı oluyorsa sıcak tutmak gerekir. karnımızı sıcak su torbasıyla ısıtabiliriz. karın ağrımızı nane limon, kuşburnu, ıhlamur veya reyhan çayları ile geçirmeye çalışabiliriz. bazı yemeklerden dolayı da karnımız ağrıyor olabilir özellikle yağlı ve çok baharatlı yemeklerden dolayı karın ağrısı olabilir bunlara dikkat etmeliyiz. yediğimize içtiğimize dikkat edersek karın ağrısını da engellemiş oluruz.

0

karın ağrısına en iyi faydalı gelecek şey nane limon dur.

0

karın ağrısını geçirmenin yolları,özellikle ayaklar sıcak tutulmalı, kimyon çayı,kekik çayı bir nebze ağrıyı engellemekle birlikte ilacimiz varsa eğer bir ağrı kesici alırım eğer hiç geçmiyorsa acilen bir doktora gidebiliriz.

0

karın ağrılarını ilaç içerek geciriyoruz çok şiddetli agrilarda doktora başvuruyor. bazende su torbası kullanmakta iyi geliyor.

0

öncelikle karın ağrısı mı yoksa mide ağrısı mı bunu bilmek gerekiyor ondan sonra bunun bir hastalık yüzünden olduğu olasılığı göz önüne getirilmeli çünkü bunun nedeni bir hastalık ise bunun tek yolu tedavi ve ilaçlar ilaçlardır.ama eğer hastalığınız yoksa dediğiniz bir şey dokunmuş olabilir bunun için nane limon içebilirsiniz veya herhangi bir bitki çayı içebilirsiniz ağrınıza iyi gelecektir

0

ayakları ve kendinizi sıcak tutarak ve sıcak içecekler tüketerek geçirebilirsiniz.agriyan bölgeye elinizle hafifçe bastırarak da acıyı azaltabilirsiniz sıcak su tulumu kullanımı tavsiye ederim.

0

karın ağrısının bir çok nedeni vardır aslında. bakıldığında genel olarak doğal yollarla tedavi etmeye çalışmalıyız. genel olarak insanın rahatsız olduğumuz zaman doğal yollarla geçirmemiz lazım. bazen özellikle yemeği çok kaçırdığımız zaman bu ağrının olduğunu görüyoruz. yapmamız gereken aslında doğal yollarla tedavi yoluna girmemiz gerekiyor. özellikle bakıldığı zaman sade soda tüketmemiz gerekiyor aslında. çok iyi olabilecek doğal içeceklerden biri de nane limon olduğunu görüyoruz. çünkü gerçekten çok faydalı olan bir doğal içeceklerden biridir. bu yüzden aslında yemeklerde doğuncaya kadar yememek lazım sağlığımız için çok önemli olduğunu söyleyebiliriz. bundan dolayı çok dikkat etmemiz gerek aslında. bunları uyguladıktan sonra eğer hala geçmiyorsa doktora gitmemiz lazım. çünkü başka hastalıklara neden olabilir. çok dikkat edilmesi gereken bir hastalık olduğunu söyleyebilirim.