0

sporsuz ve diyetsiz zayıflamak imkansızdır.çünkü diyet kilonuzu spor vücudunuzu değiştirir.daha çok kilo almaya sebep olabilir.

0

en birinci sporsuz veya diyetsiz nasıl zayıflayacaksın şahsen de öyle bir şey yaparsan doğru değildir ikisini düzenli bir şekilde yapılması gerekir ikisini de fazlası zarardır sen galiba aç kalıp zayıflamayı tercih ediyorsun. ama bunun sonucunda vücudunda sarkmalar oluşabilir.bunlar benim kendi düşüncem tabii ki iyi günler.

0

bence mümkündür. ama verilen kilo miktarına göre vücutta sarkmalar vs durumlar oluşabilir. en azından spor yapmak mümkün değilse bile yürüyüş yapmak gereklidir.

0

yediklerine dikkatedersen diyete gerek kalmaz ama spor olmazsa olmazımdır dinç tutar insanı her işte aktif olursun canım yorulmaz ve en önemlisi cabuk hasta olmazsın çünkü spor yapan insanın vücut direnci daha fazladır

0

bana göre yanlıştır çünkü sarkmalar olur.

0

uzun süre aç kalarak zayıflamaktan bahsediyorsanız kesinlikle zararlıdır. ayrıca vücut besin azlığında kendini korumaya alacağından metabolizmanız yavaşlar ve zayıflamanız zorlaşır.