1

ilk olarak güne zinde başlamanın 1. ve en önemli sırrı erken yatmak saat 9-10 arası yatmalısınız sabah kalktınız yorgunsunuz ilk önce kalkıp buz gibi bir suyla yıkanın hava soğuk ise balkona çıkmayın eğer sıcak ise çıkın bi 3-5 dakika hava alın temiz havayı içinize çekin elbiselerinizi giyin 5 tane şınav çekin 10 tanede mekik çekin yorulduysanız açma germe hareketlerini yapın sonra ise güzel ve sağlıklı bir kahvaltı yapın kahvaltıda sadece meyvesuyu için kahvaltıdan sonra ise 1saat egzersiz yapıp dışarıya çıkın 30dk yavaş bir şekilde koşu yapın sonra eve gelin işleriniz varsa işlerinizi yapin yoksa kafanıza göre takılın.iyi günler :)

1

güne zinde başlamanın ilk yolu iyi uyku ve iyi kahvaltıdır.kahvaltanın ardından bal ceviz ve kuru üzüm tüketilmelidir ardından hafif bir egzersiz zinde başladın bile.

1

ilk olarak rahat ve iyi bir uyku çekmek gerekir uyandıktan hemen sonra 1 bardak su içilmesi insana enerji verir kahvaltıda kuruyemiş tüketilirse insan zinde olur ben pek yapmam ama vücudun daha dinç olması için sabah sporu yapılabilir ya da yürüyüşe çıkılabilir bunlar da olmazsa güzel bir duş iyi gelir bu da olmuyorsa enerji vitaminleri var hap halinde ondan kullanılması lazım sanırım ve reçeteli galiba bu konu hakkında pek bilgim yok çok küçükken kullanmıştım

1

güne zinde başlamanın en önemli şartı akşam erken yatıp sabah da erken kalkmaktır. uyku alışkanlığı çok kötü olan bir insan olarak şunu söyleyebilirim ki ne kadar geç uyanırsanız o kadar depresif ve hiçbir şey yapmak istemez bir ruh halinde oluyorsunuz. mümkünse 8 de kalkmak size daha iyi hissettirecektir. sonraki aşama ise karbonhidratı az bir kahvaltı. yani ekmek yok ya da çok az. daha çok yumurta zeytin peynir sebze bulunan bir kahvaltı size çok zinde hissettirecektir. bir de bir şişe su içerseniz kahvaltıdan önce mükemmel olur. daha sonra küçük bir egzersiz ve duş size mutluluk hormonları salgılatacaktır. sonra ne işiniz varsa onu yapabilirsiniz

1

güne zinde başlamak için öncelikle erken kalkmak gerekir. ama erken kalkıp zihinde olabilmek için erken yatmak önemlidir .çünkü geç yatar erken kalkarsa uykumuzu alamayız. eğer erken yatar ve erken kalkarsak uykumuzu almış oluruz ve erken kalktığımız için insan vücudu daha sağlıklı ve dirayetli bir şekilde olur. ve erken kalktığımız da kendimizi daha iyi hissederiz çünkü üzerimizde uyku ağırlığı olmaz. erken kalkıp güzel bir kahvaltı ile ve biraz hareket yaparak gayet dinç olabiliriz. veya bunun haricinde erken kalkıp yürüyüş yaptığımızda da çok zinde oluruz. hem bu sayede bütün günümüz kendimize kalır ve akşama kadar birçok aktivite yapabiliriz.

1

gece erken yatmakla baslayabilirsiniz mesela.
sabaha dinc kalkmanin bi diger puf noktasi ise(uyandiginiz da direkt ayaga kalkin ve yuzunuzu yikayin.

1

güne zinde başlamak için iyi bir kahvaltı , bunun öncesinde sabah namazi ve supradin oldey adlı günlük vitamin ve minarel alarak gün içerisinde baya aktif olabiliriz.