0

kadınlar her zaman daha karmaşık ve duygusaldır ancak bütün şairler de erkektir diye genelleyebiliriz.bu durumda erkeklerin kadınları anlaması daha zor diyebilirim.

0

bir kadın olarak kendimi hiç zor olarak görmüyorum gayet uyumluyum diye düşünüyorum .kimseye bir zorum yok mesela .hep kimseye yük olmamaya çalışırım belkıde o yuzden kimseye zorluk çıkarmam gayet uysal biriyim

0

kadinlae daha zordur cünkü kadinlar daha hasastir. daha ayrintilara dikat eder ve takintilidirlae bu yuzden kadinlari anlamak zordur.

0

erkeklerin kendine göre bir ağırlık işi var. mesela işe giderler çalışırlar gelirler akşam evde yatırbilirler. ama kadınların işi gerçekten bitmiyor ev temizliği dir, çocuk bakmaktır, çamaşır ,bulaşık ,çamaşır asmak ,yıkamak oraya buraya yap yemek yap yani kadın hiç bence oturamıyor. kadın olmak bence daha zor ne zaman dışarıya çıksab gece kadın olarak ya tecavüz ederler, ya taciz , ya da öldürülürsün. ama erkek öyle değil bence bu dünyada gerçekten kadın olmak çok zor ve türkiye'de kaç bin tane kadın öldürüldü onun için kadın daha zor diyorum kendimde kadın olduğum için demiyorum bana göre kadın olmak daha zor.

0

elbette kadınlar daha zor. onları anlamak atomu parçalamaktan daha zor.