0

güven duygusunun yeniden kazanabilmek için yapılması gereken şey insanlardan kendimizi tamamen çekmemektir. dış dünyaya karşı kendimizi ne kadar kapatırsak eğer insanlara güvenmek gitgide daha da zorlaşacaktır. o yüzden güven sorunu aşabilmek için insanlara kendimizi kapatmak yerine fazla olmamak kaydıyla içimizi açabiliriz. bizim için çok da önemli olmayan bazı şeyleri o kişiye anlatıp onu test edebiliriz. anlattığımız şeyleri vereceği tepki sen gidip başka yerde dedikodu yapıp yapmadığı emin olun bir süre sonra ortaya çıkacaktır. hareketlerin inceleyip yorumlayabilirsiniz.eğer herhangi bir ters hareketi olmadığını düşünüyorsanız yavaş yavaş kendinize açarak güvenmeye çalışabilirsiniz. ancak bu aşamada kesinlikle ağır hareket etmek önemlidir.tam anlamıyla güvenmediğiniz kişilere kendimizi çok fazla kaptırdığımız ve açtığımız için aslında sonrasında çok fazla kırılıp böyle güvensizlik sorunları yaşıyoruz. o yüzden bu şekilde güven problemi yaşamamak için çok tanımadığımız kısa süre önce tanıştığımız insanlara hemen kendimizi kaptırmamamız oldukça önemlidir.

0

birini seviyorsunuz ve o size hiç güvenmiyorsa işiniz çok zor demektir. bu kişi size niçin güvenmiyor önce niçin güvenmediğini öğrerenmeniz lazım ve ardından o güvenmediği hal ve davranışlarından uzak durmasını.
şimdi size örnek vermek istiyorum. siz sokakta yürürken yanınızda nişanlınız var ve siz sokakta giden kızlara bakıyorsunuz. bu kız için bir güvensizlik oluşturacak durumdur. bu erkek buna dikkat ederse hiç bir sorun yaşamayacak aksine kızın gönlünü almış olacaktır.
başka bir örnek verecek olursak kız arkadaşınızın yada ailenizin yanında ağızınızden argo kelimeler çıkmasıda çok çirkin bir davranıştır ve size büyük zararları olacaktır. bunun tam aksine toplumde konuştuklarınıza biraz özen göstermeniz sizi güven duygunun yolunda olduğunun hasircidir.

0

güven sorunu eğer bir şeyler yaşayıp herkese karşı kaybettiysen tekrar güven duymak çok zor gerçekten çünkü insanlar birine inanıp güvenmeyi bazen çok uzun sürede bile yapamıyorlar. halledilmesi için gerçekten o insanın iyi ve doğru insan olduğuna kanaat getirmek gerekiyor.

0

karsi tarafa birseyleri kanitlamak icin ugrasmayin,size inanmasini bekleyin.
eger inanmiyorsa zsten coktan ona yol gozukmustur.

0

güven sorunu bir kişiyi yada ilgili kişileri sınamakla olur. fakat arık günümüzde kimse kimseye güvenmiyor. insanlar birbirlerine olan güveni yitirmiş durumdalar. bundan dolayı güven problemi kolay kolay aşılacak bir durum değildir.

0

bir kere öncelikle güveni kime karşı kaybettiğiniz önemli. genelleme yaparsak güvenmek için güçlü olmak gerekir çünkü karşı tarafın güveninizi boşa çıkarması halinde tüm insanlara olan güveninizi yitirmeyecek kadar bilinçli ve güçlü olmalısınız. bunu başarmanın en kolay yolu da empati kurmaktır. düşünsenize hayatınıza biri giriyor ve başkasında kaybettiği güven duyguları yüzünden siz ne kadar harika bir insan olsanız da güvenini kazanamıyorsunuz. sizin başınıza gelse eminim canınızı çok sıkardı. sizde başkasına yapmayın. güvenin.

0

ben hiçbir şekilde guvenemiyorum bu güvensizliği yikamadim çünkü bu kere güvenim sarsıldığı için bi daha tekrar guvenemedim oylede gitti.