0

gün içerisinde yapılan işe göre değişir idali 8 saattir

0

yetişkin insanların 8 saatten fazla uymalarını vücutlarına zararlı olduğunu bir yerde duymuştum ve doğru olduğunu düşünüyorum yetişkin bir insanın 8 saatten fazla olması o kişinin tembel vurdumduymaz ve kaygısız olduğunun göstergesi olabilir çünkü tembel bir insan hiçbir zaman yatağından kalkmak istemez her zaman uyumak ve dinlenmek ister bir atasözü de vardır ki bu konu ile ilgili erken kalkan yol alır bu sözden da anlayacağınız gibi az uyuyup erken uyanmak çok yararlı gerekli merkezin yapması gereken bir şeydir insanların yeterince uyuması hem insan bünyesine yararlı hem de işleri bakımından her daim yararlı bir şeydir

0

insanlar tabiki günde enaz kendini toparlaması için 8 saat uyurlar bence

0

yetişkin bir insan günde sekiz saat uyumalıdır

0

sağlikli bir insan için 8 saat uyku yeterlidir fazlasi uyku düzensizliğine yol açabilir

0

8 saat uyumak idaeldir 1 gün 24 saat 8 çalışsa 8 uyusa 8 de gezer işte

1

11 saatten fazla ve 7 saatten az olmaması konusunda uzmanlar uyarıyor. ne yazık ki hafta içi az, hafta sonu fazla oluyor benim uykum uzmanlara göre. çoğu çalışan ve öğrenciler içinde durum böyledir muhtemelen. hafta içi kapatamadığımız uyku açığını hafta sonu kapatıyoruz.

0

7 saat uyumak zorundadır sağlıklı bir yaşam için ama bunu çoğu insan malesef yapamıyor şartlar izin vermiyor.

0

bu soru daha önce sorulmuştu . ben günde yaklaşık olarak toplamda beş ya da altı saat uyuyorum.bunun beşi akşam geri kalan bir sayı ise on iki ve bir arasında olan uyku böyle olamadı daha mantıklı geliyor ben böyle çok rahat ediyorum ve kendime daha çok zaman ayırabilme gibi güzel bir duruma sahip oluyorum .