0

annelerin yaptığı yemekler sevilmez mi ya benim annem basit ama biz küçükken kabak yemeği ile pirinç pilavı yapar da ben şimdi o kadar yapıyorum ama annemin yaptığı o lezzeti bir türlü tutturamıyorum annem çok güzel yemekler yapardı bir yaprak sarması 1 lahana sarması sarardı harika yemekler yapardım herkesin annesi de eminim çok güzel yemekler yapıyordur

0

annelerimizin yemeklerinde sevilmeyen yemek var mı ki en sevilen yemekler diye ayıralım ? ben şahsen annemin yapmış olduğu her yemeği keyifle, zevkle ve büyük bir minnetle yiyorum.çünkü anneler o yemeği sadece yemek malzemelerinden tarifle yapmazlar,onun içine sevgilerini,muhabbetlerini koyarlar ki o yemek daha bir lezzetli daha bir güzel gelir insana. o yüzden anne yemekleri her zaman özlenen yemekler olmuştur.doğrudur insan sevdiği biriyle hayatını birleştirir ve sevdiğiniz de size yemekleri yaparken aynı muhabbetle aynı şekilde sevgisini koyarsa onlarınki de lezzetli olur ama bir anneninkinin yerini tutabilirler mi orasını bilmiyorum.

0

kuru fasulye pilav börek annenin vazgeçilmezi bunlar belki daha fazlasıda var

0

annelerin sevilmeyen yemeğimi var diyenler olacaktır eminim. ama ben en çok annemin mantısını, yaprak sarmasını, sulu böreğini, yaptığı börekleri, kömbeleri çok seviyorum. yani annelerin yaptığı her yerde yediğimiz yemekten daha farklıdır daha lezzetlidir. çünkü o annedir annemizin yaptığı yemeğin yerini hiç kimsenin yaptığı yemekler tutamaz 2 sene üniversite okumuştum ve orada yemek konusunda çok zorluk çekmiştik pişirmeyi bilmiyorduk sürekli dışarıdan yiyorduk eve geldiğimde inaninki o kadar çok yemek yiyordum ki anlatamam annemin yemeklerinin yerini de üniversiteye gittiğimde anlamıştım. yani gerçekten de evdeyseniz annenizin yemeklerini kıymetini bilen ve bol bol yiyin doyasıya yiyin.

0

poaça, börek, çorba, yoğurtlu makarna, etli pilav, saç böreği.