0

çok çalışmak değilde verimli çalışmak anlayarak çalışmak başarıyı getirir

1

çalışmak her zaman başarıyı getirir. planlı ve koordineli çalışılırsa başarı zaten kaçınılmazdır.
öncelikle hedefinizi belirlemeniz gerekir. ve hedefinize giderken neler yapmanız gerektiği de çalışmanın ön alıştırmasıdır. ve bundan sonra ne gerekiyorsa, yerine getirmek gerekir.
sınavlara girilecekse, o dersi çok iyi anlamak ve ezberlemek gerekir, sayısal işlemler ise örneklemeler ise başarı çizgisi arttırılmalıdır. çalışan demir ışıldar boşuna dememiş atalarımız.
bugün ülkemizde bazı durumlarda, insanların çalışmadan kaçıp kolay yoldan kazanmanın peşine düştüğünü görünce insan üzülüyor.
bu yarışmada da, artık bende herkes gibi yapacağım, tamam üstte yazdıklarımla evet ters düşeceğim ama benim alnımda da keriz yazmıyor. insanlar düz böyle yorumlar yazarak zirveye oynarken, ben salak gibi bilgi sorularını araştırıp zaman kaybı yaşıyordum.
artık liste başındaki insanların cevaplarına bakıyorum ve (bunu karışık yapıyorum, ilk üç de olanların cevapları yani) onlarda eğer %5'lik kısım açık ise oraya bende cevap yazıyorum. bir okuyorum, hey maşallah diyorum. bu da hak ediyor sende bilgi sorularınla hak ediyorsun.
aptallığına doyma nurdan diyorum. ve 2019'a girmeden evvel artık kendimi değiştirmeye adım adım yaklaşıyorum.

0

yani başarılı bir işte çalışırsa tabii ki de çok çalışmak sonunda başarıyı getirir. yani önemli olan burada hangi işi yaptığındır. boş işlerle uğraşıyorsun anca kendine başarılı olursun. önemli olan insanların gözünde de başarılı gözükmek yani ben öyle düşünüyorum.

0

çok çalışmak başarıyı getirir. ama çalışırken iyi doğru bir insan olmak gerekir. insanlar sadece çalışarak başarılı olamaz, iyi bir karakter olmalı. ve allahın da yardımıyla başarılı olunmayacak bir şey yoktur. inanç ve çalışmak size her rürlü güzel kapıları açar.