0

bu aralar pek giremiyorum gunluk hayattaki mesguliyetlerimden dolayi.. ama mumkun oldugunca girmeye calisacagim. iki soruda cevaplasam girip biraz biraz kazanacagim ama... bakalim ne yapacagim. bu ay sonuna kadar ne yaparsam yapayim cekmeyecegim hatta... isterse 100 tl nin ustune cikayim bakalim ay sonuna kadsr ne kadar yapabilecegim

1

herşey yolunda ve güzel. herkese bol şans dilerim.saygılarımla.

0

yarismsa guzelde ama kazan cok az veriyor ama guzel bir calisma

0

yarışmayi bilmem de... pek calistigim icin sabahtan aksama kadar, pek siteye giremiyorum.

0

yarisma sirasinda tabiki herkez aktifolur kazanc artiyor.kisiler şuan maddi sıkıntıda o yuzden ama kisa sure icinde daha yeni etkinlik ve yarişmlar düzenlencektir diye düşünüyorum bende.

0

yarışma sırasında çoğu kişi aktif oluyor. bemde bu sıralar siteye girmiyorum. bunun sebebi sınavlarımın olmasi ve sıkılmış olmam. bu gayet doğal bir neden. herkesin kendi işleri vardır. ayrıca öğrenci olup bu siteye zaman ayırmak gerçekten çok zor bir durum.

0

siteye yeni üye olan birisi olarak siteyi gayet güzel ve uğraşmaya değer gördüm şayet ödemeler konusunda bir sıkıntı yaşanmıyor ise oldukça güzel rakamlar kazanılabilir.bu doğrultuda çalışmaya devam ediyorum.

0

ben de hep burdayım, her gün giriyorum. sadece yarışma varken tabiki insan daha çok yarışma havasına girdiği için hırs yapıyor biraz. daha uzun cevaplar vermeye çalışıyor. biraz daha fazla vakit geçiriyor. onun dışında zaten yarışma da dereceye giren kişilerin büyük bir çoğunluğu siteye her gün düzenli giren kişiler zaten. tabi bazıları nedense sadece yarışma zamanları türüyor. isimlerini ilk defa yarışmada görüyoruz. o kişilerin de daha önce bu site de üyeliği olan ve başka hesaplar kullanmaya geçen kişiler olduklarını düşünüyorum.

0

bu sıralar rahatsızlığımdan dolayı pek fazla giremiyorum. yakında olabilecek etkinliklere katılmaya çalışacağım. daha fazla vakit ayırmaya çalışıyorum.

0

çalışmaya devam durmaksızin. ne yapalım umut dünyasi işte

0

yarismadan sonra buraya ugrayan pek olmuyor maalesef :) ama ben hep buradayim imkan buldukca giriyorum.:)