0

site kullanıcıları artık alıştıkları için kolay diyorlar bende onların gazına geldim siteye kayıt oldum ama söylendiği kadar kolay değil. günün büyük kısmını ayırman sürekli aktif olman uzun ve özgün cevaplar vermen gerekiyor. ama parayı alınca bunu unutacaksın gibi. ama bana göre cidden zor. kaç gündür altın soruların nerdeyse tamamına cevap verdiğim halde sadece 2 3 lira yükseldi. zaten sitede en çok o kısım kazandırıyor. bu tür yorum soruları çok kazandırmıyor. bu tür sorularda ne kadar uzun cevap yazarsan yaz altın sorulardaki kadar para alamazsın tek cevaba otuz kuruş aldığım oluyordu orada ama bu sorularda 12 kuruşun üzerine çıkamadın hala.

0

aslında bu sitede para kazanmak kolay. ama aktif olman lazım baya. yani ben olabildiğince aktif olmaya çalışıyorum, bu zamana kadar güzel paralar da kazandım açıkçası buradan. hatta şuan limiti geçtim yani birkaç gün önce. ödeme almışken biraz toplu çekeyim bari paramı dedim ve şuan onun için uğraşıyorum. o yüzden şuan kazanç hanemde 32 tl küsürlü bir miktar para var. yani limite gelmişim. çekmişken neden biraz daha yüksek olmasın ki diyorum. yani buradan kazanmak sanıldığı kadar zor değil. tamam çok kolay sayılamaz ama yine para kazanmak kolay bu sitede. tek sebebi işte sitede aktif olup yazman. yoksa başka türlü kazanamazsın yani. birde daha çok kazanmak istiyorsan cevaplarda mümkün olduğunca uzun cevap yazmaya çalış. cevapların soruyla alakalı olsun ama. uzatamıyorsan da zorlama. işte hani soruyla alakalı yazabileceğin şeyler varsa zaten uzayıp gidiyor kendinden. o kadar da uzun yazacağım, para kazanacağım diye helak etme kendini. olabildiği kadar. eğer birde cevaplarda yapılan iki katı kazanç etkinliğine denk gelirsen ooo... o zaman değme keyfine derim. ama işte iki cevap yazıp bırakan çok. sanki çalıştıkları işyerlerinde her saat başı para alıyorlar.

0

bence hic kolay deyil ama başka siteler gibide bos deyil orası ayrı cok emek istiyo dakikalarca yazmak gerkiyo bazı kurallara uymak gerekiyo ama ben yazı yazmayi sevdigim için hic sıkilmadan saatlerce yazabilirim özgün yorum cok onemli düşünmeye dayalı bir platform bide surekli güncel olmak lazım öyle 1 gun gireyim sonra 2 hata sonra birdaha girerim dersen hic kazanamazsin zaten su hayatta hangi sey çaba sarfetmeden emek vermeden kazaniliyoki mecburen çabalamak zorundasın aslında zor da deyil zaman ayirman lazım ben bos vakitlerini değerlendirmek için bir ugras bulmak istedim ve araştırma yaparken bu siteyi buldum iyikide bulmusum bos vaktimi nakite çeviriyorum ve daha fazla bilgi sahibi oluyorum

0

bence kolay değil.neden derseniz kendimize öz ve güzel yazılmış uzun cevaplarda iyi ücret gelmesine rağmen kuruşlar üzerinden ilerlediği için eğlence ve bi şeyler öğrenip cevaplama kısmıyla kazanılmıyor.araştırıp uzun cevaplar yazmak gerekiyor.gelen ücretler biraz az gibi.kuruş hesabıyla kazandığımız için çok az bir artış oluyor.bunlardan mütevellit kazanmak pek de kolay değil.

1

evet sorumani sitesinden para kazanmak yani nasıl insan dese olaydın hiçbir şey kolay yoktur eğer bir şeyi kazanmak istiyorsan mutlaka emek vermen gerekir burada da insanlar emek verip para kazanıyorlar mesela bir soruya cevap verdiğin zaman o soruya kaç dakika ellerin klavyenin üstünde yazıları yazıp sonra yazılar yanlış oluyor düzeltmen lazım yani uğraş gerektiriyor bir de bu böyle kuruş kuruş kazanmak yani zor olabilir ama en güzel yanında eğlenceli bir sitedir ve güvenilir bir site olduğu kesin.

0

bence para kazanmak kolay.. giriyorum yazıyorum ve kazanıyorum. gayet basit bir olay hem de oturduğum yerden olması daha iyi :)

0

ben hiçbir işin kolay olmadığını düşünüyorum herşey çok zor insanlar yattığı yerde para kazanması zor ve imkansız eğer para kazanmak istiyorsanız illaki çalışıp çabalamak zorundasınız.

0

bu siteden para kazanmak zor değil ama özgün cevaplar vermek şartıyla. birde paranı tam gününde alıyorsan çok güzel uygulama. ben aldım. 150 liraya yakın para. güveniyorumda sorumaniye. inşallah kapanmaz. kapanmadığı sürede çok iyi bir uygulama. arkadaşlar bizden ne isteniyorsa onları yapalımda. sorumanide bizde kazanalım. allah buraya zaval vermesin. diğer uygulamalara bakınca bu uygulama hepsinden daha iyi inanabilirsin kardeşim.

0

gördüğüm kadarıyla o kadar zor gözükmüyor . kurallara uyulup çalışınca.

0

aslina bakilirsa cok zor degil gibi bende yeni uye oldum ama hemen kavradim olayi ne kadar aktif olursan o kadar para guzel bir uygulama yani sonucta oturdugun yerden yazi yazarak ne kadar zor olabilirki etkinliklerde yapiliyormus 2 kati vs gibi daha ne olsun aktid ol yeter yani kisacasi kazanmak isteyen her turlu kazaniyor aktif ol kazan kazan kazandir politikasini bilen bu isi cok iyi yapar iyide bir hasilat elde eder.

0

ödemeleri tam aldıktan sonra problem değil.

0

uzun ve özgün cevaplar ile kazanmak tabikide mümkün

0

şimdilik zor görünüyor,ileride ne olur bilemem belki admini kovar ben başa gecerim ccc

0

aslinda aktif olursan surekli, cok kolay olmasa da kolay bir hal aliyor. mesela suan sitede iki kati kazanc etkinligi var mesela. yarin oglene kadar. sen simdi bu etkjnlikte aktiflik saglayip cevaplarda baya aktif olursan cok guzel kazanc saglayabilirsin... yqni brn bu etkinlik siresinde pek aktif olamadim internet paketimin bitmesinden dolayi ama abimin internetine baglandigim sirada aktif olup baya yazmaya calistim... yani o aktif olamamis halimle bu iki kati kazanc etkinliginde 11 tl den 34 tl ye kadsr ciktim. vr daha yarina kadar aktif olmayi hedefliyorum. bakalim en az 37-38 yapmayi hedefliyotum. daha fazlasi da olsa hic fena olmaz ysni... yqni burads para kazanmak cok kolay olmadigi gibi o kadar da zor degil... parw kazanqmasak bu karqd kisi burqda olmaz degil mi. ;)

0

gördüğüm kadarıyla o kadar zor değil. sadece kurallara uygun cevaplar vermek yeterli.

0

ilk zamanlarda kolay değil ama referans çektikçe siteye üye kazandırdıkça kazancınız katlanıyor.

0

kolayda sayılmaz aslında her işin bir zorluğu vardır ben burda yorum yazarken parmaklarımin uyuştugunu bile biliyorum bu bir emektir mesela . ama büyük büyük paralar kazanılmiyor tabi sabırlı olup cekmezseniz damlaya damlaya göl olur bunada şükür hiç para vericem diyip vermeyen sitelere bin basar. biraz daha yüksek miktarda kazanmak isterseniz uzun cevap yazmanızı tavsiye ederim. sorulardan alınan para sabit ama cevaplar değişebiliyor.

0

bu site içerisinde para kazanmak oldukça kolay diyebilirim. fakat ne kadar çok aktif kalırsanız ve ne kadar çok soruya cevap verirseniz o kadar para kazanıyorsunuz. bazı insanlar hiçbir şekilde kazandırmıyor diyor fakat aslında uzun cevaplar verdiğiniz farklıdır kazancınız daha çok arttığını söyleyebilirim. bu yüzden genelde soru sormayı hiç sevmiyorum ve daha çok uzun cevapları yazmaya çalışıyorum.

1

sorun halinde para kazanmak kolay ancak az para kazanmak kolay daha fazla para kazanmak istiyorsanız eğer kesinlikle gecemizi gündüzümüze katarak burada soru ve cevap üretimi yapmak zorunda kalıyorsunuz. örneğin son birkaç haftadır devam eden yarışmadan iyi bir kazanç elde etmek amacıyla resmen birçoğumuz burada çok fazla zaman harcıyoruz ve emek sarf ediyoruz umarım herkes bu emeklerinin karşılığını alır.

1

ilk zamanlardaki kadar kolay olmasa da elimizin altında olan bir sistem olduğu için gayet kolay. soru sorup cevap vererek para kazanabileceğimiz ve bu kadar çabuk ödeme alabileceğimiz başka bir mecra bilmiyorum.