0

inşallah iki kat kazanç olur da kazançlarımızı katlarız. ben işyerinde yazabiliyorum sadece. 2 kat kazanç olsun tüm mesaimi buna harcarım tabi ki işimi aksatmamak kaydıyla. günde 10 lira yapsam 2 kat kazanç 4 gün sürse 40 lira yaparım. hatta 50 yi bile zorlarım. keşke olsa da rahatlasak

0

grcen haftasonu da yaptilar. aradan fazla gecmeden hemen 5-6 gun sonrasina tekrar yaptilsr iki kat kazanci. hemde bu sefer uzun tuttular iki kat kazanc etkinligini. umarim herkes istedigi kazanci yapar bu sure icerisinde. bende baya cabalamaya calisiyorum hatta. internet pakrtim bitti abimin internetinden baglanarak yaziyorum. bazen 10 dakika baglaniyorum bazen 2 saat. gunluk olarak degisiyor o yuzden buraya girisim. ama girdigim surede de mumkun oldugunca aktif olmaya calisiyorum. parmaklsrimi calistiriyorum desem yeridir yani :d :d bakalim insallah bu iki kati kazanc olayinda istedigim kzanci elde ederim.

0

iki kat kazanç yeniden başlasa bizim için iyi olur .yaz yaz birikmiyor böyle.bari iki kat olunca biraz daha fazla kazanıyoruz,birde incelemede alıntı yapmışınız diye siliyorlar.öyle sorular var ki mecburen bir yerlere bakıyoruz hadi onu yapmayalım ama bari kazançları biraz yükseltseler iyi olacak

0

bencede yeni yılda site bize bir suppriz yapar keske guzel bir suppriz yapsalarda bizde sevinsek

0

vallahi gerçekten iki kat kazanç yarışması şu an başkası çok iyi olur. en azından yılbaşına paralı girmiş olurlar yarışma zaten yılbaşı gecesi bitiyor yani kazansak bile paramızı alamacağız sorumani sesimizi duyup iki kat kazanç yarışmasını da yaparsa yılbaşına kadar on numara olur. sesimizi duyurmamız lazım bir kereye mahsuz yapsın artık sadece özel günlerde olsa yeterlidir.

0

bu sıralamalı yarışma bittikten sonra yeni yılda 1 ocak 2019 tarihinde yeniden "iki kat kazanç" etkinliği olacağına inanıyorum.