0
0

spor yapmak tabiki insanı mutlu eder. spor yaparken vucud dinç olur yorgunluk olmaz vucud homanel seviyede yüksek olunca mutlu olursun.

0

spor yapmak insanı dinç yapar . güçlü kuvvetli hale gelirsiniz . size keyif verebilir buda sizi mutlu edebilir . kimi insan spor yaparken keyif alır kime alamaz .

0

tabikide mutlu eder mesala bir halı saha maçı insanda rekabet yaratır heyecan yaratır kazandığın zaman mutlu olursun yada vucut geliştirirsin kendinin güvende hissedersin sporun sadece kötü bir yanı var sakatlıklar onada dikkat etmek lazım sadece o var ondan hariç spor çok güzel ben çok spor yaptım halı saha maçlarına gittim 1 sene vucüt geliştirmeye gittim 1 sene teakwondaya gittim 1 mhuya taya gittim 1 sene profesyonel kalecilik yaptım ayrıca takım ruhuna sahibim insanda takım ruhu çok önemli sporda kazanılır insan sevinir mutlu olur rekabeti ögrenir kazanmayı ögrenir kaybetmeyi ögrenir spor aynı zamanda ögrenmektir

0

spor yapmak insan da bir gelişim kaydetmek adına görülebilecek bir aktivasyondur, fazla kilolarımız varsa onları vermek için spor yaparız ve belli bir zaman sonra kendimizde olumlu olumsuz yönde bir görüşe sahip olucaz zaten, kilo alma yönünde bu izlenimleri görüp yaşayacağız.spor yapmak insanları mutlu eder tabi ki de, sonuçta eğleniyorsun ve gelişim kaydediyorsun.

0

spor yapmak mutlu eder. spor esnasında vücut endorfin salgılar ve mutlu olmamıza sebep olur. ayrıca spor strese çok iyi gelir, kafamızı kurcalayan düşüncelerden uzak tutar.