0

damlaya damlaya göl olur atasözü gerçekten dağru bir söz evde 5 kişi çalışsa damlaya damlaya göl olur kim bulmuşsa bu sözü helal olsun ona gerçi atalarımız bulmuş.

0

evet damlaya damlaya göl oluyor gerçekten. yani kenara koyduğumuz küçük demir paralar bile bir süreden sonra baya birikmiş olarak karşımızda duruyor. yani öyle bu küçük paradan nolacak gözüyle bakmamak gerek hiçbir zaman.

0

evet damlaya damlaya göl olur dene istersen mesela en basiti bu sitede dene günlük gir ve 3 ya da 4 lira yap çık bak gör 25 lirayı en kısa zamanda biriktirip ödeme alıcaksın.

0

evet bence de bu programda bizlere bunu saglıyor bence cok guzel olur

0

evet, damlaya damlaya gol olur... para bieiktirirken, sular akmiyorsa ve kova doldurman gerekiyorsa, su az geliyorsa filan. her azdan cok olur yani. illa ki beli bir sure sonra o az olan sey cogaliyor yani. mesela bak burada kac zamandir ugrasiyorum. baya para crktim. hani yok 1 kurus grldi yok 6 kurus geldi, yok cok uzun yazdim18 kurus geldi derken kac kere odeme talebinde bulunup para aldım. 6 ay gibi bir surede her buldugum boslukta girip yazmaya calistim. 450 lira civarinda bir para kazandim. önceki hesabimda 220 tl bu hesabımdan da 211 tl cekmisim odeme. 433 tl olmus aldigim odeme. yani bak hic yoktan iyi degil mi. dedigin gibi damlaya damlaya göl olmus. suanda da 17 lirqdan fazla bir kazanc var kazanc hanemde. bakalim bu birkac gun boyunca sıkı çalısmam gerek. daha fazla göl yapmak istiyorum bu damlamalari. yani çabalarımız bosa gitmesin degil mi. :)

0

evet zamanla göl olur.en kısa örnek kumbara derim.

0

gerçekten damlayarak göl olur.

0

çok birikim yapamıyorsan az yapki ilerde birde bakmışsın göl olmuş :)

0

bu site için geçerli bir şey galiba;)