0

evet para gerçekten de insanı değiştiriyor. sonradan görme insanlar zaten hep değişen insanlardır ama ben kendi adıma konuşacak olursam. ben bu kadar da eminim hiçbir şekilde para beni değiştirmez. benim param olduğunda da ben hiçbir şekilde değişmedim her zaman yardım etmeyi seven birisiyim kimseyi hiçbir şekilde yargılamam zaten yargılamak benim görevim değil rabb'im indir sonuçta bizler de allah'ın bir kuluyum ama o parayı bulup da değişen insanlar etrafımda gerçekten de çok insanları gerçekten para bozuyor ondan dolayı tabii ki de para insanı bozar.

0

3 5 kuruşa bile değişecek çok insan var. neden değişmesin ki. suan ki toplum yapısına baktığımızda zaten millet birbirini satar, hıyanet eder olmuş. parası olsa neler yapmaz.

1

kesinlikle para insanı değiştirir. değişmem diyen insan da yalan söyler. tabi bu değişme her zaman kötü yönde bir değişme olmayabilir. para kimisini iyi yönde değiştirirken, kimisini çok kötü yönde değiştirebilir. ama illaki değiştirir. keşke bizde parayı bulsakta değişip değişmediğimizi görsek artık. :)

0

elbetteki para insanı değıstırir bir kaç istisna kişi hariç para böyle birşey