0

birşey almadığım için direkt takip etmiyorum gerek yok hiç yanii bunlara alacağım varsa gider en ucuz olanını bakarım o gün alırım

0

sezon sonları olan indirimleri takip etmezsem olmaz. gerçekten çok büyük indirimler oluyor... uygun uygun alıyorum kazaklarımı, pantolonlarımı...çok güzel şeyler oluyor birde... hele lc waikiki'de. bugün girdim gezdim vallahi o kadar güzel şeyler kırmızı etiketli ürün olarak indirime girmiş ki. şuan zaten o kırmızı etiketli kazaklarda, pantolonlarda gözüm kaldığı için şubat başına kadar biraz kazanç yapmak istiyorum. zaten 25 tl limitine yaklaştım, biraz daha kazanç kasmaya çalışacağım. dolabımı yenilerim belki. dar paça pantolonları 20 tl ye buldum mesela lc waikikide. 70-80 tl arası pantolonlar yani bunlar.

0

genelde takip etmeye çalışıyorum. çünkü kendimde giyim mağazalarında çalıştığım için gerçekten çok uygun fiyata istediğimiz şeyi alabiliyoruz. özellikle sezon sonunda en küçük beden ve en büyük beden kalıyor genelde ben en küçük beden giydiğim için işime çok yarıyor. baya ürün alabiliyorum uygun fiyata . sezonda ürün aldığımız zaman iki katını ödüyoruz o yüzden sezonda almamaya çalışıyorum.

0

sezon indirimlerini takip ediyorum.çünkü gerçekten yarı fiyata hatta daha fazla indirimli ürün aldığım çok oluyor.özellikle kaliteli ama pahalı olan markaları takio ediyorum ve indirim olduğunda kaçırmıyorum.

0

bundan iki sene öncesine kadar takip ediyordum