0

yeni üye olmama rağmen siteyi çok beğendim. şimdilik 1 tl gibi bir rakamdayım umarım daha da yüksek bir rakama ulaşırım, hedefim yüksek.

0

siteye verdiğin uğraşa bağlıdır bu durum.ben bir azimleniyorum uğraşıyorum günlük 4 tl alıyorum ama uğraşmadığım zaman 1 haftada 4 tl alıyorum.bunu sorulara verdiğin cevapları uzun tutarak ve %20 fazla kazançlı sorulara yanıt vererek dahada arttırabilirsin.yani bu kişiden kişiye değişen bir durumdur.

0

yeni uye oldum kazancim 20 krs denk gekiyo 24 sqatte 2 saat harciyorum

0

bugün yeni üye oldum. ama vaktimin çoğunu internette geçiren, aynı zamanda okumayı ve yazmayı çok seven biri olarak çok kazanacağımı umuyorum. tabii ki soru sorabilmem için 60 soruyu cevaplama şartı olmasa daha iyi olurdu. o zaman daha çabuk ve daha çok kazanmaya başlayabilirdim sanırım. ama tahmini olarak her gün 10 tl. civarında sabit bir rakam kazanırım diye düşünüyorum.

1

benim değişiyor aslında gün içinde. ama şuson bir iki haftadır ortalama olarak 2-3 tl yapıyorum benç

0

ne kadar vakit geçirdiğimize bağlı olarak bu tutar değişiklik gösterir. günde kesintisiz bir kaç saat ayrılırsa rahatlıkla beş tl nin üzerine çıkılabilir. sitede iki kat kazanç olduğu dönemlerde 10 tl nin üzerine çok rahatlıkla çıktığım zamanalrda oldu. keşke bir an önce yeniden iki kat kazanç etkinliği olsa şöyle bir haftalığına falan gerçekten çok iyi olurdu.

2

çok zaman ayırırsam 5tle falan yaparım. tabi çok gözlerim ağrıdığı için 2tle yapip bırakıyorum. dinleniyorum. öteki türlü başım,gözüm ağrıyor ve çok yorgun oluyorum.

0

insanların buraya ne kadar çok vakit ayirdiklariyla ilgili bisey eğer bi insan gir çık yapıp kullanıyorsa birkaç tl ya da baya vaktini harcıyor ise çift haneli rakamlara kadar kazanılabilir uygulama sayesinde