0

o senin bu sitede ne kadar aktif kalmana bağlı ama ondan önce sitenin mantığını nasıl ve ne şekilde para kazanman gerektiğini öğrenmen lazım.sorulan sorulara kısa ve öz cevaplar vermek sana çok kazandırmaz aksine zamanından olursun.burdaki amaç daha çok kazanmak içinse ilk önce sorulan sorular sana ve bilgine uygun mu bunu bulcaksın hadi diyelim sorulan soru senin cevap vermene uygun bi soru bundan sonra bildiğin bi soru hakkında ne kadar çok cevapı uzatıp çok kelime ile mantıklı ve uzun cevaplar verirsen o kadar çok kazancın olur.ben bu siteye ara ara giriyorum günlük 2 3 tl kazanıyorum istesem sabahtan aksama kadar girip soruları çözüp 20 yada daha yüksek bi kazanç elde edebilirim ama yoğunluğumdan dolayı o kadar vaktim olmuyor burdan sıkılmadan sorulan sorulara cevap verırseniz güzel paralar kazanabilirsiniz.

0

ya ben yeni üye oldum su ana kadar 100 en fazla 150 soru cevaplamısımdır ve su an 5 tlm oldu sanırım önemli olan iyi açıklamak boş boş uzun yazmak değil uzun olacaksa yazılar mantıklı olacak konuyla alakasız olmayacak sanırım çok sıkı çalışılırsa diğer arkadaşların da dediği gibi 50 tlyi bulabilir

0

yeni kayıt oldum fakat günde ortalama 1 veya 2 tl gibi bir sayıya ulaşabileceğime benziyor.

1

ya benim sitede belirlediğim bir kazanç var günde 7 tl yada 5tl olunca bırakıp dinleniyorum ama cok yoğun çalışacağım 2gün var çarşamba ile salı günleri tabi sitede akşam bile çalıştığim oluyor video izlerken alt sekmeden sorumaniyi açıyorum boş boş video iliğeceğime sitedende para kazanıyorum tabi işi çok yoğun yaparsım 10 15 tl kazanırım hiç durmadan saat sabah 8den akşam 10a kadar calışsam normalbbir işçi gibinolurum hemde kazancım günlük olarak 20 30 tl yi hatta ve hatta uzun yazılar yazar isem 50 tl günlük alabilirim ve bu siteninde o parayı bana vericeğib için dert etmiyorum bircok kişinin yorumunu okudum herkez günlük catır catır para kazanıyor yani onun için cok güvencim var ve bende kazanmaya devam ediyorum teşekkürler sorumani.

1

sitede ne kadar aktif olduğunuza göre farklılık gösterir bu durum eğer baya saatlerinizi verir ve ete kemiğe dokunur cevaplar verirseniz günde 6-7 lira kazanabilirsiniz. şuan x2 etkinliği var ben dün üç dört saatimi ayırarak 7 lira kazandım bugün de uzun yola çıkıcam o yola çıkmadan önce biraz soru cevaplayayım diye sabahın köründe kalkıp kahvaltımı yaptım siteye girdim mantıklı ve uzun cevaplar vermeniz daha çok para kazanmanızı sağlayacaktır saçma cevaplar ve random atıyorsanız para çekme talebinizdeb sonra site adminleri cevaplarınızı kontrol ederken bunları görecektir o yüzden riske gerek yok emeğinizle kazanmak daha güzeldir

1

tabiki gunden gune artan uye yani sira bu aralar uye sayisinda düsus var gibi.buda sanki insanlarin fazla ilgi gostermedigine isaretmi acaba.gunluk kazanclar ise tabiki calisan kesim,ogrenci kesmi,birde ev hanimlari var.bunlar tabiki zaman buldukca 50 kurusta yada 5 tl yapanda var aramizda ben en cok yaptigim bir anda 8 tl idi.ayrica kisilerin bence daha cok aktif olmasi icin soumani ekibinin hem sorulara hemde cevaplara zam yapilmasi gerekmektedir diye dusunuyorum.ayrica sorulan sorulara cevaplar ise kac ay once verilmis yada yeni sorulara bir kac kisi cevap vermis.buda site icin ileri adim atmaz diye dusunuyorum.ayrica hem etkinlik hemde yarisma olsa inanin 2 kat daha katilim olur kazanclar artar insanlar uzun sure zaman harcar.

0

bu siteye çok zaman ayrılırsa bir şeyler kazanılır ama biz genel olarak sıkılgan olduğumuz için ve pek fazla vakit ayıramadığınız için kazanamıyoruz bir gün çok zaman ayırsak ertesi gün canımız yapmak istemiyor ama aslında insanın bir hedefi olmalı ve o hedef doğrultusunda ilerlemeli öyle olursa ortalama aylık 150-200 lira kazanılır zamanla zamanla bu hedef daha da yükseltilirse daha fazla kazanılır

0

benimki belli olmuyor bazen 10 kuruş bazen hiç bazen de vakit ayırırsam 5 tl hızlı yazabildiğim için mesela bir günde 5 6 saatimi bu sitede yazı yazmaya verirsem 15 20 tl rahatça yaparım o kadarda zor değil zaten ortalama bir cevap başına 7 kuruş falan veriyor uzun yazarsan dahada fazla oluyor. ne yazıkki bir süre sonra insan sıkılıyor aynı şekilde oturup yazı yazmaktan.

0

ne kadar çok vakit ayırırsan ve ne kadar çok soruya cevap verirsen o kadar çok kazanirsin

0

duruma göre değişiyor bazen 50 krs bazen fazla bazen 1 tlden fazla
zaman zaman değişiyo
aslında zaman harcasak kafa yorsak kazanılır ama vakit yokki anca geceleri girebiliyorum oda pek bişey birikmiyor
aslında kendine bi hedef koysam mesele günde 1 tl 2 tl yapıcam diye uğraşsam belki yine olur ama rastgele girebiliyorum siteye

1

bu sitede fazla duramıyorum malesef o yüzden hiç kazanamıyor bir şey yok gibi görünüyor ama yaa saça bak bak bak bak bak lükse bakar ve bir de ben mi varım ya ben sana ne oluyor ki bu gün günlerden galatasaray ve bu konuda da değil de

1

değişiyor. uzun zamandır fazla girmiyorum bu siteye, giriş yaparken e posta ve şifre yazmaya üşendiğim için yani. ama diğer günlerde ortalama 2-3 tl kadar kazanıyordum, bir gün de bi yarışma olmuştu mesela, o gün günümün önemli bi kısmını bu sitede geçirmiştim ve yarışma ödülü olarak 40 tl, ödül haricinde ise o gün yazdığım soru ve cevaplardan da yaklaşık 15 tl kazanmıştım. ayrıca uzun uzun cevap yazarsan da daha fazla kazanırsın, mesela tek cevaptan 40 küsür kuruş kazandığım da olmuştu benim, bugün de 10 kuruşun üzerinde kazanmıştım yine bi cevaptan. yani tamamen burada geçirdiğin vakite bağlı olarak buradan güzel paralar kazanabilirsin. güzel para derken aile geçindirecek kadar değil ama özellikle öğrenciysen güzel bir ek gelir oluyor yani

0

eskiden 5 veya 6 lira kazanıyordum. bebeğim var şimdi bu ara 2 veya 3 lira kazanıyorum. sitede çok kazanmak burada geçirdiğimiz vakit, cevapladığımız sorulara bağlıdır. mesela tek satırlık cevaplar çok kazandırmıyor. genellikle cevapların uzun olduğu, yorum yapma yeteneğine bağlı olan sorular daha fazla kazandırmaktadır. soru sormakta kazandırıyor ama çok fazla kazandırmıyor.

-1

söyle seni istiyorum tamamen size kalmış bir şeydir sitede ne kadar vakit geçirirsiniz size o kadar kazanırsınız ne kadar az vakit geçirirsiniz siz o kadar az kazanırsınız. yani bu tamamen kişiye bağlı bir şeyler mesela benim en fazla kazandım 8 lira olduğu bir günde ve bu sitede zaten kazanmak gerçekten mümkündür. diğer siteleri ben söylemek istemem. bu sitenin benzeri bir tane sitede var abi olayı var çok saçma olay erçekten tamamen size bağlı bir şeydir ama insanlar genellikle şöyle bir algı oluşuyor,bu siteye ya daha yeni başlıyorlar ve sorulara kısa kısa cevaplar vererek gelir elde ediyorlar ve sonra da şikayetçi olanlar ne gibi şikayetçi oluyorlar yani ben burada hiç kazanamıyorum. hiç para vermiyor yani sonra siteyi terk edip gidiyorlar sonra siteye birazcık da olsun aşağılamaya başlıyorlar. öyle bir istediğin ne yapıyorsunuz diye siz nasıl kazanıyorsunuz diye ama halbuki yani birisi siteye girince kuralları okumuyor ve kimseyle tanışmıyoruz ben şahsen bu siteye geldiğimden beri çok güzel vakitler güzel zamanlar geçirdim, burada hem bir şeyler ediyorsunuz hem de para kazanmış oluyorsunuz. bunu her yerde bulmanız mümkün değildir ama size şunu söylemek gerekirse tamamen kişiye özgün bir şeydir. yani ben burada günlük bir saat bile getirsen ne kadar yazma bağlıdır. 1 saat dursam sitenin başında kısa kısa cevaplar verirsen tabii ki de ben de az kazanmış olurum atıyorum 40 kuruş kazanmış olabilirim ama 1 saat durup uzun uzun cevaplar verirsen o 2 lira 40 kuruş olabilir işte tamamen size bağlı bunları yaparak gelir elde etmiş oluyorsunuz. bu sitede kazanmak gerçekten kolay kimse burada zorla tutulmuyor, ve zaten 25 tl ödeme alt limiti ulaştıktan sonra ödeme talep ediyorsunuz. ödeme günü diye bir şey yok 3 iş gününde banka hesabınıza geçiyor. öyle bir site bulmak zor. ama benim en çok kazandığı mı söyleyeyim 8 liraya kadar buldum diyorum bir gün de tabii benden daha fazla kazanan insanlar da var bu 15'de oluyor 20 oluyor önemli bir rakamlar bunlar tamamen kişinin zamanına göre bağlıdır. kişi burada az geçirirse az kazanır çok geçerse çok kazanır. yani burada günlük az bile girseniz. az bile bir vakit geçirirsiniz bile bir aya kadar kısa kısa cevaplar verseniz bile bile kadar 25 tl ye kadar ulaşabilirsiniz. belki ama uzun uzun cevaplar verirsiniz, üç dört gün de bu rakama ulaşmak mümkündür. benim tavsiyem sizce burada güzel vakitler geçirip uzun uzun cevaplar vererek güzel gelirler elde edebilirsiniz benim söyleyeceklerim bu kadardır.

0

sitede günlük olarak fazla kazanman için bayağı soru cevaplamak gerekir ya da soru sorman gerekir .sitede uzun süre vakit geçirmen gerekir ve sorulara ne kadar çok uzun cevap verirsen o kadar çok kazanırsın.

0

ne kadar çok cevap yazarsan okadar çok kazanç oluyo ve yorumları bıraz fazla uzatınca fazla kazanıyorsun

0

bu çok etkene bağlı. içeriğin kalitesi ve bilgilendiriciliği önemli sanırım. içerik ne kadar açıklayıcı yada uzun olursa puan konusunda o kadar artı oluyor. bu işlerin genelinde zaten bu vardır. biraz azimle güzel kazançlar elde edilebilir diye düşünmekteyim. çok fazla bir kazanç beklemeyin tabiki. burdan gelecek olan gelir muhtemel cep harçlığınız olur yada sigara içenler için sigara parası olacak kadar kazandırır.

0

bu sana bağlı.sitede ne kadar uzun süre kalırsan okadar çok kazanırsın.diğer bir yöntem ise sorulara uzun cevaplar vererek kazancını ikiye veya üçe katlıyabilirsin.burada önemli olan nokta cevapları kemdin yazman,kopyala yapıştır yapmaman kelime tekrarı fazla yapmaman.ben siteye katılalı iki hafta oldu bu iki haftalık süreçte 25-26 saat aktif oldum bunun sonuncunda şuan kasamda 12 tl var kazanılması zor fakat sen bunu kolaya çevirebilirsin.bir günde ortalama 6-7 saat siteye girersen 6-7 tl kazanırsın.bunu dahada arttırmak için uzun cevaplar vermeye çalış.

0

daha yeni başladığım için kazanma konusunda ne yazık ki net bir bilgim yok kazandıkça siz değerli sayfa arkadaşlarımı aydınlatırım :-)

0

ben başlayalı bir kaç gün oldu ama bir günde 3 tl aldım soruyu uzun tutarsak çok puan veriyor.