1

çocuk olmak gerçekten dünyanın en ayrıcalıklı şeyidir bence. çocuk olduğum zaman ne kadar saçmalarsam saçmalayan insanlar senin saçma sapan bir şekilde yargılamaz. canının istediği bütün delilikleri yapabilirsin. herkes çocuktur bu der geçer. ayrıca çocuklar hatta her şeyin küçüğü dünyanın en tatlı şeyleridir. herkes tarafından karşılıksız ve koşulsuz bir şekilde sevilirler. çocuk olduğunuz zaman en azından okula gidene kadar hiç bir sorumluluğunuz olmaz.en büyük derdimiz oynadığımız oyunlar olur ya da televizyonda kaçırdığınız izleyemediğiniz çizgi filmler. yaşanan olaylar kafalarında çok büyük yer etmez. dert tasa nedir bilmezler. istedikleri şeylere çabalamadan ulaşabilirler. birçok ebeveyn çocuklarına istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ellerinden gelen herşeyi yapar. ama büyüdüğünüz zaman çalışmadan evde oturmanız bile ailenize bir süre sonra batmaya başlar. o yüzden çocuk olmak gerçekten çok büyük bir daha elde edilemeyecek olan zamanında dolu dolu yaşanması gereken en büyük ayrıcalıktır.

0

çocuklara hatalar yaptığı zaman büyükleri fazla kızmazlar çünkü çocuk derler geçerler .çocukların sorumlulukları yoktur fazla sorumluluk almazlar üstlerine .geçim derdi gibi sıkıntıları yoktur. çocukların eve ekmek getirme gibi dertleri yoktur sadece bir öğrencilik görevleri vardır.

0

çocuk olmanın büyük avantajları ve seçenekleri bulunmaktadır.çocuk olan kişiyi herkez sever sayar hep el üstünde olursunuz.diğer bir yandan ise çocuk olana haşlık verirler bu ise çok iyi bir durum olur.birde hayatı küçükken yaşarsınız eğlencesini güzelliklerini küçük iken görürsünüz.