0

soru sormak belli gelişmeleride beraberinde getirir felsefe açısıyla baktığımızda günün her saniyesi soru sorma etkinliğinde olmak gerekir. kişisel olarak bu saat değişir nerede durmak istiyorsanız orada durabilirsiniz fakat durmak demek pes etmek değil aksine aklı toplayıp daha iyi sorularla buraya gelmenizi sağlamakta her alana belli bir saat ayırarak devam edebilirsiniz mesela şanslı rakamınız bunu gösterebilir.

1

beyin bedava modu açılana kadar istediğin kadar soru sorabilirsin. ama daha çok kazanmak istiyorsan soru sormayı abartmadan, cevap vermeye yönelmelisiniz. ne kadar mantıklı ve uzun cevaplar verirseniz kazancınız da o kadar fazla artış gösterir.

0

saat kaça kadar sorduğun önemli değil. ne kadar mantıklı sorduğun daha önemli

0

şimdi biz buna ne diyelim ki:) istediğin kadar sor. zaten sorumani ekibi bir süre sonra beyin bedava moduna geçiyo. o zaman istesen de soru soramazsın. bence daha çok cevap yazmalısın. soru sormak pek kazanç sağlamıyor.

0

canın kaça kadar isterse tabi o zamana kadar beyin bedava modu aktif olmazsa bide sacmalamadan sor olur mu aklına soru gelmiyorsa zorlama :)