0

evet gece çalışan insanlar da uyku problemi oluşur . genellikle gündüz uyurlar ve verimli uykuyu alamamış olurlar . düzen bozulur . farkındaysanız gece uyumak ayakta durmak için bol bol kahve içilir . gün için de uykulu bir şekilde gezerler ve yorgun düşerler . zamanla alişabilirler ancak vardiya şeklinde geliştirilen sistem daha verimli olur çünkü sürekli gündüz uykusu ve gece çalışılan iş bir müddet sonra insan üzerinde çeşitli hastalıklara uyku problemlerine yorgunluğa bitkinliğe yol açar.

0

evet olur kardeşimden biliyorum.guvenlik olduğu için gece nobetlerinin ,zor geçtiğini uykusunun geldiğini belli bir saatten sonra diye söylemişti.

0

bence olur çünkü gündüz ışık olur ses olur ister istemez uyanmak zorunda kalırsın e uyku kacmis olur

0

bunu bir süre deneyimlemiş bir insan olarak söyletebilirim ki, oluyor. insan vücudu sabah uyanıklığa gece ise uykuya ihtiyaç duyacak ve biyolojik olarak yaratıldığı için, ilk başlarda işe alışma durumu oldukça zor oluyor zaten. vücudunun aksine bir düzelme yaşamını sürdürmek düşünüldüğü kadar kolay olmuyor. sonra bu düzene alışınca da sabahları da uyuyamaz oluyorsun. sonuç ise günler boyu uykusuzluktan bayılana kadar uyuyamamak bile oluyor.