0

okula gitmeden önce okuma yazma biliyordum küçükken önüme helen her yazıyı okumaya çalışırdım o yüzden okula gitmeden öğrenmiştim

0

tabiki ilk okulda hatta önce çat pat biliyorduk ama tam sökmemiz birinci sinif bitince yaz tatilnde tam olarak okumayı söktüm ve 2. sınıfa tam olarak sokuyorum o konuda çok sıkıntım olmadı okulda en iyi zaten benım dersim türkçe dersi idi vede bu konuda herzman başarılıoldum bu satten sonrada hep iyyiydim bende.

0

yani ben bir sınıfta aceleciliği okumayı öğrendim. 2. sınıf da zaten okumayı çözdüm ve ben zaten okumayı çok seven bir insan olduğum için mesela okula bile severek giderdim mesela hasta olduğumda ağlardım. okula gidemiyorum diye gerçekten de çok seviyordum okumayı ama maalesef sekize kadar okudum 8e geldikten sonra okumaktan soğudum diyebilirim o da herhalde insanlardan kaynaklı olan bir şey ama çok şükür her zaman çalışkan bir insandım bu şekil yani bence normal 2. sınıfa kadar okumayı çözmek lazım ama şu an bu devrin çocukları maalesef böyle olmuyor yani etrafımda gördüğüm kadar söylüyorum daha 3. sınıfa gelmiş doğru düzgün okuyamıyor lar yani dediğim gibi ben bir sınıfın sonunda heceledim 2. sınıfta okumayı çözdüm diyebilirim.

0

ilk okulda okumayı öğrenmek okula alışmak elbet zama alıcı ve zor dur.ilk okuldaki ilk gün çocukların annelerinden ayrilamazlar ilk okulda ogrenmek zaman alıcı olmasına rağmen 1.sınıfın sonuna doğru yavaş yavaş heceliye heceliye okumaya başladım.daha sonra 3.4 sınıfa kadar pekistirdikten sonra matematik ve ingilizce dersleri hayatimiza girerek okul hayatimizi zorlastirmaya baslamistir...

0

okula başladığım zamanlar öğretmenim öğretmişti tabi hemen değil 3.sınıfa kadar yavaş yavaş öğrenmiştim.ardından da matematik ingilizce diye devam etmişti.