0

her ikisi de önemli ülkemizde. günlük yaşantımız için para önemli. bir işi ilerletmek için mesela hem bilgi hem para önemli açıkçası. ayrıca burada da öyle aslında. mesela ben size yeni ve bilgi içerikli sorular bulmaya çalışıyorum. bu sebeple hem para kazanacağım hem de yeni bilgiler öğreniyorum. para kazanacağım ve kazandıracağım diye yeni bilgiler öğreniyorum açıkçası. daha önce duymadığım şeyleri öğrenmiş oluyorum.

0

şuan hangi türk insanına sorsan para der çünkü bizi yönetenler zenginlik içerisinde bize yoksulluk çektirdiler şuan bilgi kimsenin umurunda değil herkes aç karnını doyurmak istiyor

0

öğrendiğin bilgilerle daha çok para kazanabilirsin.ileride önüne bir fırsat konabilir ve bilginle onu değerlendirebilirsin.para olmaz ise de hayat olmaz.kısacası her ikisi de çok önemli.

0

kişiden kişiye değişir bence. mesela bana göre para önemli. bilgi benim karnımı doyurmuyorki.. ben yorum yapıyorum ve bu şekilde kazanıyorum. tecrübelerim doğrultusunda yazıyorum. bilgi öğrenmek istemiyorum ve sevmiyorum. beni doyuracak şey paradır. her kapıyı açar bence.

0

her ikisi de önemli faydasız bilgi ne işe yarar ki günümüzde de fayda sadece para üzerinden değerlendiriliyor örneğin bilgi yarışmaları var şu an online olarak oynanan ve para dağıtıyorlar her gün küçük küçük meblağlarda olsa tamam bir şeyler öğreniyoruz ama para kazanmadığımız zaman de üzülüyoruz yani.