1

sorumani nedir?

32 cevap
0

sorumani internetten para kazandıran bilgi sitesidir. referans sistemiylede kazanç sağlanabiliyor. soru cevap şeklindede kazanılıyor. ödeme yapıyor kesin kazanç sistemidir. yoruma göre pra alıyosun

0

sorumani arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine geldiğim sayfadır bu sayfayı öncelikle arkadaşım denetledi önce baktık bilgi kazanabilirmiyiz bunun cevabını olumlu bulduk daha sonraki sorumuz para kazanabiliyor muyuz bunun cevabını da olumlu bulduk daha sonraki sorumlusu kazandığımız parayı yatır biliyorlar mı bunun cevabını da olumlu bulduk sonra dedi ki neden başlamıyor sonra arkadaşın başladı ben daha başlamıştım sonra arkadaşım iki tane ödeme aldı ve ben başlamaya karar verdim başladım kopya içerik üretim bunun hata olduğunu fark ettikten sonra yeni bir hesap açıp burada kasmaya başladım şimdi size kısaca bir sormaninin nasıl işlediğini anlatayım şimdi 60 tane cevap yapan bir insan burada soru soruyor daha sonra o soruyu yanıtlayan herkes yorumu ne kadar uzunsa o kadar para alıyor fakat şimdi %5 kazanç var yüzde sıfır ve yüzde yirmi kazanç olarak ayrılıyor %20 kazançta daha çok veriyor bu 120 kazanç neye göre yüzde yirmi kazanca giriyor sizlere bunu açıklayın şimdi siz bir soru paylaştınız soruyu sorduğunuz ve bu soru çok ilgi çekti ve bütün herkes cevapladı ve sorunun sol tarafında bulunan oka tıkladı bu soru sorma ne yetkililerinin gözünün önünden geçirilerek yüzde yirmi kazanca aktarılıyor fakat bu 120 kazancı aktarıldığında siz daha fazla para kazanıyorsunuz fakat bu cevap boşluğu biraz daha kısa oluyor bir soruya 2 tane cevap yapılıyor mu onu bilmiyorum hiç denemedim denememde korkuyorum çünkü şimdi bunu sorma ne de para nasıl kazanıyor adamlar da bize para yatırıyor onu anlatayım şimdi siz bu sayfada duruyorsunuz ve onlara siz bu telefon yani açık bırakıp bu sayfayı aç bırakıp geri koysanız tüm gün bıraksanız adamlar sizden bayağı bir para kaldırır siz bu sayfa açıkken adamlar para kazanıyor nasıl derseniz sayfada gördüğünüz reklamlar var bildiğiniz üzere o reklam ve siz görüntülü olarak gözüküyor ve adamlar sizden para abi şimdi bu kadar kişiye yetecek parası alıyor diyeceksiniz o kadar kişi gerçek para alıyorlar arkadaştır yorum attığımızı et girişim kazanıyor kazanıyor site ve bu etkileşim ile site para kazanıyor reklam kazanıyor ve bu şekilde adamların parası cebine sizin de paranız cebine geliyor kısacası arkadaşlarımız sorun maninin tek amacı sizlere para kazandırmak sizlere bilgi vermek ve kendileri para kazanmak kopya içerik üretirseniz hesabımız erişim erişime kapatılır bunu sakın yapmayın.

0

sorumani bilgin ve kendini ifade etme karşılığında sana kazanç sağlayan bir sitedir... çok ufak meblağ ile başlasanda zamanla çoğaltılabilir. sabır işidir sabırlı olan herkes kazanabilir.

0

sorumani sitesi insanların özgürce soruları cevaplayabildiği ve soru sorabildiği ayrıca sorduğu sorulardan ve cevapladığı sorular dan para kazandığı bir sitedir .bu site çok kullanışlı bir site bence .çünkü herkes genel kültürünü arttırıyor ve aynı zamanda da para kazanabiliyor soruma ne herkesin kullanabileceği güvenli bir sitedir ben bu zamana kadar 125 tl çektim herkes güvenebilir bu siteye . sorumani aslında insanlarda sabırlı olmayı sağlar . ayrıca burada para kazanmak marifet ister. burada sorulardan kazanılan para akmasada damlayacak şekildedir. insanlarda düşünme yeteneği gelişir. çok kullanışlı bir sitedir. ilerde daha da büyüyeceğini düşünüyorum. çok güzel bir şekilde ilerliyor . haksız kazanc elde edenler hemen bulunuyor ve engelleniyor.herkese tavsiye edebileceğim güzel bir uygulama. ben bu siteye güvendiğim için arkadaşımda katıldı hatta benden daha fazla aktif olmaya başladı. kendisi gerçekten çok keyif aldığını söylüyor. sorumanideki insanlar çok cana yakın ve içten kişiler kendimi burada çok güvende hissediyorum.sorumani sitesini kim kurduysa çok hayırlı bir iş yapmış kendisine teşekkür ediyorum.umarım daha da gelişerek ilerlemeye devam eder.

0

sorumani para site veren bir sitedir ve genelde cok para veren ve guvenilir bur sitedirler bazilarin akli karismislar bazilrda diyorlar benim parami verdi diyiyorl
ama galiba herkesin cok takildigi bir sitedir ve bence cok takikan kisiler youtubede sayfasinda cok bahsediliyor ve artik cok kolay para kazanmak ocin hemen
durma sende hemen indir.

0

sorumani yazarların bulunduğu ve bu yazarların birbirleri ile etkileşimde bulunup soru sorup cevaplama içeriklerine sahip bir para kazandıran soru cevap sitesidir bu kazançları sonunda kendi banka hesabına aktarabiliyorsunuz.sitenin basit ve açık arayüzü bulunmaktadır.yazarlar yazdıkları cevapların kazancını anında sayaçlarında görebilmektedir.çok karlı ve güvenli bir sitedir.gördüğümüz itibari ile 2x kazanç etkinliği gelmiştir ve bunun gibi birçok etkinlik yapan güvenilir iyi bir sitedir

0

sorumani soru sorarak ve soru cevaplayarak para kazan demek. kazanırken bilgilen bilgilendir demek. eğlenerek hoş vakit geçirerek kazanç elde et demek.

0

gayet duzgun ve uygun para kazanma sistemidir

0

sorumani ćok güzel bir sistemdir soru sorarak cevap vererek para kazandıran bir sistemdir..

0

bana göre sorumani çok güzel bir sistemdir. sitede sorular var sorulara cevap vererek üyelerde sorulara cevap veriyor işte para dağıtıyor yani beni çok güzel bir uygulama olmuş ben buraya arkadaşlarımı davet etmeye devam ediyorum onları hem burada sorun sorsunlar sordukları sorulara cevapları yanıtları görsünler bilgileri öğrensinler hem de para kazanmasını tavsiye edeceğim.

0

sorumani kullanıcıların verilen sorulara cevap verdiği ve aynı zamanda sorular sorabildiği bunları yaparken de para kazandığı bir sitedir.

0

sorumani tabiki herkezin bildigi gibi soru demek soru soran demek bizde bu sorulara cevap veriyoruz.mani ise para demektir .ikisininin birlesiminde bu plartform ortaya cikmis hem soru sor hem cevapl hem gelen hem bilgi arttir kisaca para kazanmak hemde bilgini tazelemek plartformudur.

0

sorumani soru sorarak vesorulara yanıt vererek hem bilgini arttıran hemde para kazandıran bir sitedir

0

ekşi sözlük’te denk gelip an itibariyle üye olduğum internet sitesidir. şimdilik bir soruya cevap vererek ₺0.01 kazandığım sitedir. yani 1000 cevap eşittir bir sigara parası. ₺25’ye ulaşınca banka hesabına yatıyormuş. ben de yeni yeni keşfediyorum. keşfettikçe bu cevabı editlerim. tabii yapabiliyorsak.

0

hem soru sor hem cevap ver ufakdanda harçlığını kazan mantıklı en azından sohbet muhabbet edebileceğimiz site

0

sorumani soru sorup bir yandan da diğer sorulara cevap vererek para ve bilgi edinme platformudur. git gide büyüyen ve gelişen bir site.

0

sorumani soru sosrarak soru cevapliyarak kazanc elde etmemizi saglayan bir sitedir

0

sorumani,hem soru sorabileceginix hemde cevaplayabileceginz ve bunlari yaparkende kazanc elde edebileceginiz bir platformdur.

0

sorumani kısa sürede ve araştırmalar sonucunda elde edebileceğimiz kazançlardır.hem soru sorup başkalarının araştırıp öğrenmiş oluyorlar bilgi sahibi olabiliyorlar biz de bir başkasının sorularını cevapladığımızda bilgi öğrenmiş oluyoruz.güzel ve faydalı bir site .

1

sorumani sorular sorup ve cevap vererek para kazandırma yeridir. hem bilgi sahibi oluyorsun hemde para kazanıyorsun.