0

bağışıklık sisteminin güçlenmesi için çok farklı bir metod vardır. o da her sabah veya gece yatmadan önce buz gibi soğuk suyla duş almak.kışın hava eksi on derece olsa dahi alın efendim.tabi o da iki üç dk kadar.yararları say say bitmez çok faydası var.kilo verdirir yağ eritir bildğin.cildi güzelleştirir, temizler, gençleştirir, ten renginizin daha güzel olmasını sağlar.saçların daha iyi şekil almasını sağlar, kepeği yok eder, canlandırır saçları.özellikle vücut çalışanlar, spordan hemen sonra soğuk duşa girerler kas kütlesini arttırdığı için.hatta depresyona da birebirdir soğuk duş.soğuk su başınızdan aktığı zaman beyin, vücut şoka uğruyo o da sıkıntılı hallerden, düşüncelerden uzaklaştırıyor, enerjik yapıyor.uykuyu açıyor, yatmadan önce alırsanız daha iyi ve rahat uyumanızı sağlıyor.ve konumuza dönersek soğuk duş bağışıklık sistemini de güçlendirir evet.lenf bezlerini uyarır ve lenf bezlerinin, bağışıklık sistemi ile ilgili bir bağlantısı vardır. bu yüzden hastalanınca boğaz ağrısı yaşarız.soğuk suyla yıkanmak hastalatmaz tam tersine güçlendirir.hastalatan şey, iyi kurulanmamak, ıslak saçla dışarıya çıkmaktır.soğuk algınlığına o sebebiyet verir. bu arada soğuk duşun en önemli etkisini atladım :) testislere soğuk lazımdır. kısırlıktan korunmak için testisleri bol bol soğukta tutun çünkü soğuk alanda testisler, sperm miktarını arttırmaktadır.

0

yıllar önce bir televizyon programında amerika'da yaşayan bir türk doktor olan doktor oz söylemişti renkli gıdaları tüketirsek bağışıklık sistemimizi kuvvetlendiririz demişti.

0

bolbol vitamin almalıyız sebze meycmve yemeloyiz

0

bağışıklık sisteminin güçlenmesi için lif içerikle besinler daha çok meyve sebze yeşil sebze gibi yiyecekler bağışıklık sistemi için oldukça önemlidir. yani bağışıklık sistemi güçlenir ayrıca ıspanak yemeği de oldukça faydalıdır.