0

vücut geliştirmek her türlü yararlı bir spor dalıdır. düzenli olarak yapılan antrenmanlarla 3-5 ay içerisinde gelişime başlamış bir vücut ile sizin hayatınızın ne kadar mükemmelleştiğini görürsünüz.etrafınızda size ilgi duyanlar artacaktır. bunu bir de fit bir duruma getirdiğinizi düşünün. mükemmel bir ilgi odağı olacaksınızdır arkadaşlarınızın arasında. ayrıca ilgi odaklığı ile değil günlük yaşantınızı da çok etkileyecektir. böylece biz erkekler kendimizi tatmin etmek için bu spora çok önem veriyoruz. ayrıca biz erkekler arasında bir de sürekli bitmeyen bir güç gösterisi unsuru vardır ki sevdiği kızdan tutun bilmem ne reisliğine kadar yolu var. tabi bunu daha çok genç yaştaki arkadaşlarımız iyi bilir. genç arkadaşlar ise kendilerine yakıştığını düşündüğü için veya ileride ki işi için yapmaktadır.

0

kimisi için kas yapmak gosteris, kimisi icin o salon mabed gibi

0

ben de bir erkek olarak kas yapılmasına karşı değilim ama az olsa da güzel olur bence bir cazibesi vardır ama bu çok da önemli değildir

0

ben şahsen kas yapmaya önem vermiyorum bence bir cazibesi falanda yoktur sadece gösteriş icin yapiyorlar.

0

erkekler kas yaparak daha iyi göründüklerini düşünmektedir. spor yaparak saglıklı olacagını düşünen erkeklerde vardır. en çokta kızların daha çok dikkatini cekeceklerini düşündükleri için yaparlar. bir dönem bende yapmıştım fakat bir yerden sonra bırakmayı tercih ettim. en kısa zamanda yeniden baslamayı düşünüyor ve herkese tavsiye ediyorum. fakat bunu birilerini etkilemek için diğil saglıgınız için tercih edin.

0

erkekler vücudunun üçgen şeklinde olması karın kaslarının olması,kollarının kaslı olmasını hangi erkek istemez ki ayrıca böyle bir görüntüye sahip olmak en çok kızlar tarafından da beğenilir.tabiki bu kasları yapmak içinde ilaçta kullanmak çokta sağlıklın değil.

0

erkekler güç gösterisi yapmayı sevdiklerinden dolayı. ayrıca erkeğin genetiğinde var. erkeklerin geneli güç gösterisinden hoşlanır.

0

erkekler sanırım bunu bir çeşit güç göstergesi olarak görüyorlar. tamamen ego tatmini. eğer uğraştığı bir spor dalı yoksa kas yapıp gezmesinde de bir mana yok. çok yapay, abartılı, egosu yüksek gösteriyor bana kalırsa.

0

bir ressam yaptigi resmi nasıl sergiye koyuyorsa bir vücut geliştirici yaptığı vücudu sergileyebilir.