6

sizce cevapsız soru kalmaması adına var olan soruları eritme ile alakalı gelişme yapmalı mıyız?

Örneğin sorumani üzerindeki cevapsız soru sayısı 1000 e ulaştığında yazarlara yeni soru sorma alanı kapatılsın ve cevapsız sorulara odaklanmaları sağlansın mı?

61 cevap
0

bencede olması gereken şey bu çünkü bir çok yazar sorulan soruların cevabını bilmediği için sorular öylece cevapsız kalıyor her yazar yeni soruları bekliyor bence cevapsız hiçbir soru kalmamalı,böyle birşey yapmak çok mantıklı olacaktır.

0

güzel ve mantıklı bir çözüm aslında ama cevaplanmayan soruların büyük çoğunluğu saçma sapan sorular oluyor arada sadece çok azlık kısmı cevaplamaya katlanılabilir sorular oluyor bu yüzden beyin bedava modu aktifken genelde soru cevaplayamıyorum kendi adıma

0

aynen çok mantıklı bir çözüm olurdu

0

ben şuan hala sistemi çözmüş değilim. soru cevaplayıp bakiyeme bakıyorum eğer bizim yararımıza olacak bir şeyse bence yapın:))))

0

cevapsız olan sorular için belirli bir süre sonra otomatik olarak silinmeli.

0

bu özelliği kapatın. saçma sapan boş soru atanlar yüzünden soru soramıyoruz.

0

ama bazı soruları cevaplamak istemiyorum çok saçma sorular var

0

bence çok güzel olur ve kazanç oranını yükseltmek de iyi olur bir tavsiye

0

evet yapılmalı. mesela cevapsız soru limiti konulup karşılığında ödül verilebilir ya da cevapsızların yanıtlanmasına insanları teşvik edecek başka şeyler düşünülebilir.

0

yine cevapsız sorular kalıyor ki. onu farkettim. ama 500 tl ödülde cevapsiz soruların crvaplanmasiyla olusan kazanclarin listelenmesi çok iyi oldu. bu sefer 500 tl deki ödüller için yazarlar birbiriyle yarışacak ve cevapsız sorular en aza inecek hatta kalmiyor bile.

1

cevapsız sorulardan fazla kazanç sağlanabilir.

1

bence çok güzel hatta sorulara %50 daha fazla kazanç da eklenmeli belli saatlerde.

0

bence soru sorma sadece yöneticinin yada ilk uctekilerden sorabilsin yanitlayamadigimi epey sorular çoğaldı

0

evet güzel olabilir. böylece gözden kaçan sorularda kullanıcılar tarafından yanıtlanır ve daha çok kazanç sağlama imkanı doğar. hatta bir bildirim kutusu ile birlikte (sağ alt veya sağ üstten) hangi soru türlerini daha çok yanıtlıyor isek "bu soru da tam senlik" gibi bir dönüş alınabilir.

1

şuan yaptınız zaten beyin bedava modu ile soru sorma kısıtlandı ve herkes cevap vermeye başladı sorulara .

0

bence de cevapsız sorular belli bir zaman sonra zaman aşımından kaldırılmalı.

1

daha çok soru cevaplamayi seven biri olarak herkes soru sorma yanında cevap verme gayreti içinde olursa, ayrıca site cevapsız sorulari öne çıkarırsa cevapsız sorular minimuma indirilecektir diye düşünüyorum. ayrıca sorularin cevapsız kalma nedeni sorunun bilgi içermesi ve bizlerin de bu bilgi hakkında fikir sahibi olmamamiz ise ufak bir araştırma yapıp, özgün bir sentez ile soruları cevaplandırabiliriz.

0

bence mantıklı olabilir bazı sorular arada kaynayıp gidiyor ve içlerinde cevaplarını gerçekten merak ettiğimiz sorular oluyoru ve bence en kısa zaman da app haline gelmelisiniz

0

sürekli karşıma cevapladıüım sorular çıkıyor,buna bir çözüm üretilmesi gerekiyor.

0

kesinlikle cok mantikli olur sonucta bir suru yazar var herkes onlarca soru soruyor. her soru belirli bir sure ekranda durursa sorular daha fazla kisiye hitap eder cok fazla ksii tarafindan cevaplanabilir