6

sizce cevapsız soru kalmaması adına var olan soruları eritme ile alakalı gelişme yapmalı mıyız?

Örneğin sorumani üzerindeki cevapsız soru sayısı 1000 e ulaştığında yazarlara yeni soru sorma alanı kapatılsın ve cevapsız sorulara odaklanmaları sağlansın mı?

61 cevap
0

herkesin belli bir soru sorma kotası olsa cevap verilse böyle olmayacak. beyin bedava işlemi çok uzun sürdü bu sefer.

0

bencede soru kalabalığı oluyor bir çözüm yolu ile bunları temizlenmesi gerekir.

0

dönüp dolaşıp aynı soruların sorulmaması ve yine suçma soruların ortaya çıkmaması, yine bunlara bağlı olarak saçmasapan cevapların verilmemesi için bir eleme ve eritme yapılmalıdır.
bilgi, kültür ve seviyeli soru cevaplara geçilmelidir.
insanlar para kazanalım diye saçmalıklar yapıyorlar. ya hiç okumayan bir milletiz demek ki..

0

inanıyorum ki; kaliteli, bilgi ve kültüre dayalı güzel, hatta mükemmel sorular gelecek.

0

evet böyle bir yola başvurulabilir ya da cevapsız sorulara ilk cevap veren kişi x2 daha çok kar ederse herkes yana döne sitede cevapsız soru aramaya başlar sorular kapış kapış gider ne de olsa türk insanıyız kafamız böykle ticari şeylere çalışıyor

0

sorulan soruların büyük kısmı saçma olduğu için bir yığılma durumu söz konusu. bence sorular önce onaya sunulmalı şayet yöneticiler tarafından mantıklı bulunursa onaylanıp yayınlanmalı. çoğunluk altın sorular daha çok kar getiriyor diye, o soruları cevaplamaya yöneldiği için diğer sorular cevaplanmadan duruyor ve bu da bir kirliliğe sebep oluyor. bence altın sorulardaki cevap limiti 50 cevap gibi bir rakama düşürülmeli. ayrıca cevap yazıldığında verilen ödeme miktarı net bir şekilde belirlenip yükseltme yoluna gidilirse eğer, kişiler saçma sapan soru sormaktan çok cevap verme yoluna yöneleceklerdir.

0

sorulara genelde cevap vermeye çalışıyorum.beyi modu aktif iken daha çok cevap vermeye uğraşıyorum.fakat bazı yazarlar sırf soru sormak için öyle saçma sorular soruyor ki bunların önüne bir şekilde geçilmeli.sorumani buna kesin bir çözüm bulmalı.

0

sorulara cevap vermek hoşuma gidiyor fakat öyle sorular var ki okumak bile istemiyorum soruyu cevaplamak için ansiklopedi araştırmasına girmek lazim. merak ediyorumda o soruları soran arkadaşlar acaba cevabı kendisi biliyor mu? zor soruları geçtim birde saçmalamalar var soru sormuş olmak için aklına geleni yazmış sormuş insaf biraz mantık diyorum. yönetimde buna el atmalı bence gereken uyarı yapılmalı.

0

ben zaten elimden geldikce cevap veriyorum günlük en az girisim 4 saattir.zaten soru sormaya gelmiyorkı benim yerimede soruyorlar.belki soru sormak daha basit geliyor kisilere cevap vermek yoruyor sanirim benim görüsüm.ben ama cevap vermekden memnunum.bakiyorumda cok soruda cevap yok bende degerlendiyorum.günlük sanirim 3 saat acik kaliyor soru sorma butonu buda herkezi oraya tesfik ediyor.ayrica tabiki benim gözlemledigim kadariyla sorulara cevap verme orani yari yariya düstü.sorumani ekibinin bu duruma el atmasini istiyorum.ama buna bir cözüm bulcaktir.mesela cevaplara belki 1 kaç kurus artiş yaparsa cevap veren sayisi dahada çok olcaktir hemdeaktiflik artcaktir.

0

elimden geldiği kadar bütün sorulara cevap vermeye çalışıyorum ama bazen sorular çok uzun ve anlaşılmaz oluyor o yüzden onları geçmek zorunda kalıyorum sorular daha anlaşılır ve kısa olursa cevaplanması daha kolay olacaktır ve cevapsız soru kalmayacaktır uygulama güzel ama gelirinin biraz daha arttırılması lazım gelir artarsa daha soru daha çok soru cevaplanacaktır başka uygulamalarda getirilerek soru mani geliştirilebilir

0

cevapsız sorulara elimden geldiğince cevap veriyorum. yorum yapıyorum ama bazı soruları gerçekten anlamıyorum m yoksa sürekli dikkat ederim. cevapsız sorulara hep cevap veririm. bence cevapsız sorulara ilk cevap veren kişilerin ücretleri artırılmalı. gerçi bazen çok farklı ve cevap bulamadığımız sorular soruluyor ve onlar kalıyor.

0

altın sorular katagörüsünü kaldırsanız ordaki yüzdelik kazancı normal sorularda da yapılsa daha çok soru cevaplanır diye düşünüyorum.
aslında insanların sorduğu soruları belli bir şekilde kazanç rakamını koysanız mesela türkiyenin başkenti nedir? diye soru sorduk bu soru 20 kuruş diye hesaplansa daha zor sorular daha fazla kazanç sağlasa,kolay sorular daha az kazanç saglasa tabi cevaplar da böyle olsa daha iyi olmaz mı.
mesela siz ödeme yapmak için reklamlardan kazanıyosunuz peki reklamlar sorulan soruyu begendiğimizde popup olarak açılsa daha çok kazandırmaz mı yorum kısmına bastığımızda direk popup şeklinde reklam cıksa bence sizin kazancınız da yükselir siteye üye olan insaların ödemesinide kolay yaparsınız. bu yazımı dikkate alırsanız sevinirim

0

çok iyi olur
hem site güncel kalmiş olur
hem de kullanicilara kolaylik sağlanmiş olur

0

genellikle saçma sorular yazanların soruları cevapsız kalıyor. bu sebeple bu tarz sorular soranların sistemden çıkarılması daha iyi çözüm olacaktır.

0

nekadar çabalarsak çabalayalım soruları erişmeniz çok söz binlerce soru soruluyor ama cevap vermek çok az kişi var insanlar kolat sorularvaryıp duruyor ama bilmiyorlar ki araştırıp anamsak daha çok bilfimizmolack ama yapımıyoruz

0

açıkçası öncelikle kurallara uymayan ve yazım hatası olan sorular eritilebilir.ardından ise benzer olan sorular da eritilebilir.ya da cevapları yüksek olan sorular eritilip ardından yeni sorulara yer açılabilir.

0

bence seviyelere gore soru limiti gelsin ve yeni soru hakki kazanmsk isteyen kisilere belli bir cevap yazdiktan sonra (30 cevap yazana 1 soru hakki gibi) yeni soru hakki tanjmlansin

0

bencede yaptığınız şey mantıklı oldu ben beyin bedava modunu çok beğendim mesela önceden sadece soru sorardım şimdi sadece cevap veriyorum çünku cevaplardan daha fazla kazanç elde ediyorum.

0

benimde sürekli karsima aynı sorular çıkıp duruyor keske daha yeni sorular cıksa.

0

mantikli bir cozum olurdu ama bilmiyorum degisik olurdu.