0

soru sormak bir kenarda dursun yorum yapmak en mantıklıdır. ama birbirini tamamlaması hem soru hemde cevap verilmesi elzemdir.

0

cevap vermek bence özgün olup uzun cevaplar vermeye çalısıyorum hem daha kazançlı hemde çok kolay. soru sorarak ise 2 kuruş kazanıyorsun soru bulmak zor.

0

soru bulup sormak daha zor ama cevap vermek en kolayı bilmesen bile yorum yapabiliyorsun.

0

soru sormak daha kolay ama ben daha çok cevap vermeyi tercih ediyorum. hem daha eğlenceli oluyor hem de kazanç daha fazla.

0

cevap vermek çok daha kolay. ayrıca istediğiniz zaman cevap verebiliyorsunuz ama bazen soru soramıyorsunuz, beyin bedava modu aktif oluyor.

0

bana göre cevap vermek daha kolay. çünkü genelde soracak soru bulamıyorum. bu yüzden de bu sitede çok az soru sordum.

0

kisiden kisiye degisiyor ya hangisi daha kolay diye... bana göre cevap vermek daha kolay. yani gerci burada sırf soru sorarak para kazanacwgim diye artik sacma sapan seyleri soran da gordu bu gozler ama. cevaplamak her zaman daha iyidir. en azindan bilmiyorsan crvabini soruyu es gecersin yani. :) ve crvaplardan daha fazla kszsnc sagliyorsun. brn biraz da onun icin cevap uzerinden gidiyorum burada. crvaplsrdan guzel de kazanc elde ettim bu zamana kadsr zaten. ama iste gel gelelim bunu bazi soru soran arkadaslara anlatamiyoruz. sirf soru sorarak para kazanmaya odaklandiklari icin beyin bedava modu acildiginda kendilrrini goremiyoruz. halbuki ara ara kendi soeduklari sorulara ara ara crvap verseler beyin bedava modu bu kadar aktif olmayacak ama. kendileri daha fazla soru sorar bu sayede ama. iste cevap vermeyeceguz sadece soru soracagiz diyince de surekli beyin bedava modu açılıyor.

0

ben hiç soru sormadığım için bana sorulan soruları cevaplama daha basit geliyor.

-1

saçma sorular olmasa, benim için ikisi de kolay.

0

kazanç açısından düşünürsek cevap vermek daha kolay. çünkü soru sorarak anca iki üç kuruş gelir elde ediyorsunuz fakat cevap verdiğinizde cevabınızın uzunluğuna bağlı olarak çok daha fazla gelir elde edebilirsiniz. mesela elli kuruşa kadar gelir elde edebilirsiniz. o yüzdeb bence cevap vermek daha kolay

0

çok soru soran insanlar için ideal bence tam yeri kafaya takılan herşeyin cevabı farklı farklı ne güzel insanın bakış açısı değişir bu şekilde

0

ikisine de kolay diyemem ikisinin de birbirinden zor yanları var

0

simdi kisiden kisiye de biraz degisebiliyor... sitede calisan kisilerde var. zaten isyerlerinde calisip yoruluyorlar bidde cevaplarla ugrasmak istemeyebilirler... hrmen kisa zamanda az da olsa para kazanmaya bskayim. akmasa da damlar diyenler olacak. o yuzdne hemen soru sorup cikiyor. ama benim gibi kisiler vakti bol oldugu icin daha fazla kazanabilmrk icin cevaplsrdan gidiyor. birde bazen oyle birsey oluyor ki. sitede cevaplayacsk soru bulamiyorsun o kadsr cok soru sorulmusken. ilgi alanin olmuyor cunku. gitmis mesela araba sormus, futbolcu sormus doldurmus anaaayfsyi... oyle durumlarda da soru sormak daha mantikli... ama iste ben bakarim genelde. cevaplayabilrcrgim soru var mi diye. ilk onlarw giderim. soru soramayip bryin bedava modundaysa eski sorulara bakmaya calisiyorum. yqzmadigim varsa onlsrs yazmaya calisiyorum. oyle devam ediyorum ben mesela.

0

soru sormak kolay ve kısadır kazancı az olur.cevap vermek ise daha zordur çünkü soru sorarken en fazla 2 dk düşünürüz cevap vermeye gelince o soru hakkında kesnin bi cevap bulana kadar kafamızda düşünlerimizi biriktirip mantıklı bi cümle ortaya çıkartım daha sonra bunu yazıyla yada konuşarak o sorunun ceabını verebiliriz.ayrıca ne kadar ucun ve mantıklı cevap verırsen o kadar çok kazanırsın soru sormaya göre.

0

bence ikisinin de zorlukları vardır mesela ben bazen soracak soru bulamadım oluyor ya da cevaplayacak soru bulamadığım oluyor yani ikisinin de birbirine göre zorlukları vardır.

0

sorumanide benim tahminim soru cevaplamak daha mantıklı geliyor uzun uzun cevaplar yazıp 10 kurus 15 kurus kazanmak var iken neden soru sorsun ki biri güzel sorular sorar isen baya bir şey kazanırsın ama bunuda soyleyeyim şimdiden bol kazanclar dilerim sanada :)