0

boy uzatmak insanların genellikle birazcık zorlandığı bir durum açıkçası. aslında kendi yöntemlerimizle en azından birazcık boyumuz uzatabiliriz. zaten belli bir yaştan sonra boyumuz asla hiçbir şekilde uzamıyor. o yüzden kimisine göre uzatmak unuttukça çok önemli oluyor. insanlar bazen bunu dert edebiliyorlar ve giydiklerini yapıştırmaya biliyorlar kendilerine.aslında normal boyda herkes normal oradadır diye düşünüyorum herkes uzun diye uzun olacak diye bir şey yok. ama eğer ki illa ki bulasın diyorsanız özellikle de 15 ,16 ,17 yaşlarında boy uzatmak için birçok yöntem uygulanabilir.çünkü bu yaşlarda genellikle boyumuz daha fazla uzaylı yaptığımız şeyler daha etkili olur. özellikle de artık her parkta okunabiliyor yukarıdan tutmalı aletler bu aletler gerçekten bunu çok uzatıyor. bu aletleri genel değil kendimiz yukarıdan aşağıya salladıkça boyun uzamasına yardımcı olur.gene anlamda bunlar yapılabilir tabii ki de ilk önce yediğimiz şehir çok dikkat etmeliyiz boyumuzun uzaması için. bunlardan ilki her gece en azından süt içebiliriz yoğurt yiyebiliriz yağlardan yani gıdalı şeylerden yağlı gıdalar şeylerden uzak durmalı.

0

süt icilebilir ve basketbol oynamasinda tavsiyem var saglikli beslenmenin bu gibi faktorlere yarari var

0

eğer ki belirlii bir yaşı geçtiysen bence pek fazla uzamayı bekleme mesela ben 163 boyundayım 165 olmak istiyorum annem bana 20 yaşına kadar uzarsın dedi onu bekliyorum işte sende onu bekle ha eğer 13 14 yaşındaysan bas sütü gerçekten uzatıyor basketbol da işe yarar böyle ama tam büyüme çağında olacaksın anca o zaman işe yarar benden geçti ama benhala daha süt içiyorum sakın şu internette boy uzatma ilaçlarınada inanmayın külliyen yalan

0

düzenli olarak spor yapılmalı,özellik boy uzatma bacak egzersizleri yapılmalı bunun için pilates te etkili bir spor.

0

basketbol oynamak .asılı durmak ve sürekli zıplamak bunun için ameliyat yöntemi mevcuttur.

0

yaş küçükse beslenmeye özen gösterilmelidir. eğer büyükse boy uzatma ameliyatları var ama hem çok acılı hem de değiştirmeyin kendinizi.