0

beni en çok sinirlendiren bana talan söyleyen ve arkamda iş çeviren insanlar çok sinir oluyorum ama ben sakın birisi olduğum için ne kimseye karıştırın ne kimsede bana karışmaz ve eğer beni sinirlendirme durumuna geldiğinde o zaman kavga ederim.

0

en çok kızdığım ve tahammüllum olamayan şey beklemek bekletilmek . nefret ederim . kendimde bir saat dediysem o saatte dediğim yerde yada hazır olurum . kendime yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmam ki beni tanıyan insanlar genelde bekletmez zaten

0

en çok kızdığım bir değil bir çok şey var hayvanlara eziyet edilmesi öldürülmesi, verilen sözlerin tutulmaması, yalan söylenmesi.

0

en cok kızdığım sey sevgilimin watsaba girdigi zaman benim mesajlarima bakmaması. ben bu duruma sinir oluyorum her yaptığında da burnundan getiriyorum ama hala akillanmadi.

0

ençok kizdigim şey yalanı sevmem her ne olursa olsun dogrulardan yanayım birtek onu sevmiyorum

0

en çok kızdığım şey insanların bir birlerine verdiği sözleri tutmamalarıdır, sorduğunda ise türlü bahanelerle karşısındakini daha çok kızdırmalarıdır.

1

en çok kızdığım şey insanların kendilerinden başka hiçbir şeyi ve hiç kimseyi düşünmemesidir. sanki dünyada bir tek kendileri varmış gibi yaşıyorlar. bir şeyi yaparken başka insanlar ne düşünür, onlara ne olur diye hiç düşünmüyorlar. sadece ben mutlu olayım yeter diyorlar.

0

hayatta en çok kızdığım şey karşımda ki insanın beni salak yerine koymasıdır.
gözümün içine baka baka yalan söylerler ve yalan söylediklerini bildiğimi bilirler.

0

benim yaptığım işlere birisi burnunu sokar ise nefret ederim.
ben birisine soru sorduğumda, yanındaki üçüncü sahıs sorduğum kişinin yerine cevap verirse sinirden köpürürüm.

0

en çok kızdığım şey gözümün içine baka baka yalan söylenmesi

1

işime karışılmasından nefret ediyorum , değerlerime saygı gösterilmemesinden nefret ediyorum , herkesin benim bildiğim doğrudur anlayışından nefret ediyorum