0

en çok kızdığım şey ikiyüzlü insanlar sürekli oynayan çıkarını düşünen kendini arındıran kişilere çok kızıyorum

0

aslında benim kızdığım çok şey vardır ağız şapırdarsa sofranın üstünde öyle aç aç kalkarım sofradan ve bizim bi telgraföı var yani iki yüzlü haberleri burdan oraya götürür ben onu hiç sevmem ve birde kızdığım şey beni hic kimse ciddiye almıyor aga

0

en çok kızdığım sey benim ciddiye alınmamamdır çünkü çok yıkık bir insanım okul hayatım boyunca yıkık bir çocukluk gecirdim arkadaslarım bir elin parmağını geçmeyecek kadar azdı beni ciddiye almazdı sınıftakiler bu yüzden cok kızar ama bisey yapamazdım bu soruyu sormam benim içimi rahatlattı yılların birikimi var içimde.

0

en çok kızdığım şey beni suçsuz yere suçlanmak ya da bana iftira da bulunmak hayatta en nefret ettiğim şey bu hiç sevmem düşünsenize okula gidiyorsunuz sınıfa giriyor nasıl herkese diyor ki nasıl yaptın sen anlamıyorsun ne diyorsun bu deyip duruyorsun çok kötü bir durum

0

iftira atılmasından. empati yoksunu kişilerle tartışmaya girmek. bide mesela ben b partisini tutuyorum bir yakınım benim b partisini tutmama rağmen sürekli kendi tuttuğu partiyi öne çıkarıyor b partisini ezikliyor bu ve bunun gibi şeylerden tiksinirim kızgınlık duyarım

0

en çok kızdığım şey haksız yere suçlanmaktır. biri beni haksız yere suçladığı zaman çok kızıyorum.

0

benim en çok kızdığım insanlar laf taşıyıp iki yüzlülük yapanlardır

0

ben aslında çoğu şeye kızmışlığım var.bunların en başında kızdığım şeyler de bugün yaşadığım gibi bir kızın erkek gibi hareketler yapıp erkek gibi davranan sana diklenme saat anlaması ve erkek gibi hareketler yapıp içine dikine gitmesi çok sinirlendirme kızdığım şeylerden biridir.

0

insanlar ve paranın köpeği olanlar hepsinden nefret ediyorum ve kızıyorum. saçmalık

0

insanların adiliği, terbiyesizliği şerefsizliği beni çok kızdırıyor

0

aslında birçok konuda kendime kızıyorum genelde ben.insanlara gereğinden fazla değer veriyorum önemsiyorum.kendimi ayıptır söylemesi bazen enayi olarak görüyorum.senelerce insanşara iyilik yapıyosun sonra bir balıyorsun sana nankör geliyorlar.belli etmemeye çalışsamda cidden kalbim çok kırılıyo aslında.ama insan belirli bir noktadan sonra umursamamaya başlıyor zaten.

0

bu öyle bi soru ki bunu tek bir cevapla sınırlayamayız bir kere artık insanların birbirine tahammülü kalmadı kesinlikle en kızılan şey beklemek en basitinden trafikte yeşil yanar yanmaz kornaya asılıyoruz sevgi azalınca aramızda kızdığımız şeylerde arttı normal olarak laf sokulması da bunlar arasında artık insanlar o kadar kırıcı ve düşüncesiz ki lafın nereye gittiğine bakmadan salıyo ortaya kimin kalbi kırılırsa kırılsın umrunda olmuyo futbol kulüpleri de bunun zirvesinde ben fanatik galatasaraylı biri olarak söylüyorum fenerbahçeden nefret ediyorum aslında bu durumun kimseye faydası yok bana bile ama değişmiyo bazı şeyler bu duruma en çok annem kızıyo tabi eline ne geçiyo destekleyince diyo haklı bi yerde ama gönül vermişiz bi kere olmuyo yani

0

en çok kızdığım şeylerden bi liste yapacak olursam tabiki de en başa rahat takılmamayı ekleyebilirim

0

sevmediğim şeylerin yapılması yapılınca çok kızıyorum. hele bide kızdığını anlayıp bidaha yapıyolar ya çıldırıyorum .

0

haksizlik yapilmasina, dolandirici insanlara, allahin verdigi cani alanlara çok kızıyorum nefret ediyorum. calisana hakkının verilmemesine aksine çalışmayana verilmesine çok kızıyorum.

0

en cok kızdığım şeyler cocuklara, kadinlara ve hayvanlara yapilan iskenceler nefret ediyorum bunlari yapan insanlardan. sonra fesat, kiskanc, dedikoducu insanlardan. kendini beğenmiş egolu insanlardan nefret ediyorum. insanlarla dalga gecen küçük düşürenlerden nefret ediyorum

0

en çok kızdığım şeyler arasında karşımdkai insanın karaktersizliğidir yani bu durumda kızabilridim sakin kalmam zor olur. ayrıca ilgisizlikten pek hoşlanmam. ilişkim de ilgisizlik olduğu zaman da kızgın olabiliyorum.

0

en cok kizdigim sey bana veya birbaskasina haksizlik yapilmasi ve bana yalan soylenmesidir..haksizliga tahmmul.edemem ve bunun icin 2 senelik cezami 12 sene yattim lannn bennn :)
biraz kuzey guney fazla izliyorum..:)
ama arkadasm falan haksizliga ugradgnda kavga falan cikarmistim tahammul.edemiyorum..mesela futbol macinda hakem yanlis karar vermisti bilerek yanlis karar verdi ve bana sarı kart verdi bende hakeme ana avrat sovdum ve sinirlendim yumruk attim ve futboldan uzaklastrildim lisansim falan yandi.onemli bir lig degil amatör oynuyorduk.mesela.mac falan izlerken televizyonda fenerbahcenin aleyhine yanlis karar verilsin stada isinlanip hakemi olduresiye dovmek istiyorum..

0

en çok kızdığım şeyler haksızlık yapılması. haksızlığa çok kızıyorum. bir de kendi işime burnunu sokanlara çok kızarım. özellikle sanki ben bir şey bilmiyorum da bir o biliyormuş gibi. anlamıyorum ki bir onlar biliyor sanki. sevmem böyle şeyleri ve kızarım, tepki de veririm.

0

ben sınırlendim konulardan biri iki yüzlü olmamalı