0

maydonoz nane tarcin tuketilebilinir dis fircalamakta bir cozumdur

0

sarimsak kokusunu gidermek için diş fircalama naneli sakiz gibi uygulamalar kullanilabilir.

0

ağzımızdaki sarımsak kokusunu giderilebilmesi için ağzımızı bol suyla yıkamayın deneyebiliriz. büyük ihtimalle de aşırı bir şekilde çıkmayacaktır. bunun için dişlerimizi fırçalamayı deneyebiliriz. ya da evimizde maydanoz varsa bir yada iki dalını yedikten sonra kokusunun azaldığını göreceksiniz. o da hiç olmadıysa zencefili ya da limon suyunu denemenizi tavsiye ederim.

0

zencefil olabilir. sakız olabilir ama etkili naneli iyi gider ve kesinlikle dişlerin fırçalanması .

0

ağzını bol suyla yıkamak sonra dış fırçalamak tabi koku onun gitmesi için cok yöntemleri var karanfil zercefil gibi şeyleri cay olarak tuketebilir. ağız koku için cok şey var en iyisi doktora başvurmak orda gereken neyse bilgi verir sağlık her zaman önemlidir nane de kullana bilir has bide bu karpuzlu gibi sakizlar var onlarida tavsiye ederim.

0

ağızdan sarımsak kokusunu gidermek istiyorsanız ilk önce ağzınızı çalkalayarak yıkayın ve daha sonra birkaç adet karanfil atın ağzınıza. karanfil hem ağız kokunuzu akacaktır hem de dinlendirir. ayrıca ek olarak ağzınıza karanfil alıp birlikte çay içerseniz vücudunuzun dinlenmiş olduğunu rahatladığınızı hissedersiniz.

0

en basit yollarından birisi diş fırçalamaktır. diş fırçalamanın dışında şeker veya sakız kullanmak etkili olabilir. ayrıca bunun için birebir diyebileceğim karanfili de önerebiliri. kuru karanfil.

0

diş fırçalamak lazım he şartlar gereği yapamıyorsa bol nane aromalı şeker sakız vebenzeri şeyler tüketmeli. yada karanfil kullanmalı. karanfil diş ve ağız sağlığı için çok önlemelidir. sürekli cebinde olmalı bence.

0

karanfil cignenebilir onun yanı sıra nane ya da maydanoz da kokuyu etkili bi şekilde geçirebilir.

0

karanfil çiğnemek,dişleri naneli bir diş macunu kullanarak fırçalamak ve dişlere portakal kabuğu sürmenin az da olsa bir faydası olacaktır yoksa kolay kolay geçmez :)

0

sarımsağın içindeki bir maddeden dolayı kolay kolay çıkacağını sanmıyorum. ayrıca 24 saat gibi bir süre aktif olarak kokusu mevcut kalıyor vücudumuzda. ama tabi bu zamanlarda diş fırçalamarımıza daha bir özen gösterip dikkat etmeliyiz, minibüs otobus gibi toplu taşıma araçlarında veya toplum, kalabalık içerisindeyken naneli sakız ya da naneli şekerler kullanılabilir milleti rahatsız etmemek adına. ama işte gelin görün ki, gençler sarımsak yememeyi yaşlılarda yiyip hiçbirşey yapmamayı tercih ettikleri için. bu konuda bir fikir birliğine gidilebilir.

0

sigara içmek azaltıyor.naneli sakız diş fırçalamak faydalı oluyor.karanfilde etkili bir cozumdur.hazır gargaralarda bu konuda etkili olmaktadir.sarımsak kokusu yattiginiz odaya da sinmektedir o yüzden yatmadan bunu tamamen kesmeniz gerekir .

0

naneli bir şeyler yemek gerekir örnek sakız,çay,içecek gibi leyler yersen agız kokusunu cogunu belirli bir zaman içinde olsa geçirir.

0

ne bileyim naneli şeker çiğne dişlerini fırçala ha bide maydanoz bir iki yaprak yiyince kokuyu götürüyor

0

sarımsak çok kuveryli bir antibiyotıkdir onu geçirmek o kadar kolay değildir insanığku her ne kadar sarımsak yedikten sonra üstüne su içmeler kokuyu bastırsın diye baska seyler yemeler sakız çiğnemeler ama nafile sarımsağın ağız kokusundan gitmesi çok zordur bir sürü şey deniyebilirsin ama koku kolay kolay geçmivektir çünkü çok kuvvetli bir antibiyotıkdır dedm ya geçmesi biraz zaman alıcaktır. geçmesi için onun gibi kuvvetli bir şeyin olması lazım ama tüyo ver diceksen bir su bardağı sğt içebirsin inanmıyorsan bir çiğ sarımsak ye aradan biraz zaman geçince bir su bardağı süt iç en azından en hafife kadar indirivektir sende bu bazı kaçnılmazlıklardan kurtulmuş olucaksın :)

0

ağızdaki sarımsak kokusunu gidermenin çeşitli yöntemleri vardır bunlardan bir kaçı? öncelikle ağzımı bol bol su ile çalkalayıp sonra diş fırçası ve diş macunu yardımı ile dişlerimizi fırçalamaktır. bu yöntemi yapmaya o an imkanımız yada zamanımız yoksa eğer nane yemeleyiz yakınlarda manav varsa. ha bu yöntemde olmadı o zaman bir adet karanfil buluyoruz atıyoruz ağzımıza hoppp koku yok oluyor karanfil kokusu geliyor. bunların hiç biri olmuyorsa gerek ikili diyaloğa gerek toplum içine girerken sarımsak yemeyeniz.

0

ağızdaki sarımsak kokusunu gidermek için: sarımsağın gerçekten de kokusu çok geç kaybolur. dişler fırçalanabilir, naneli sakız çiğnenir, maydanoz çiğnenir, karanfil ağızda eilir, limolu su ile ağız çalkalanır, nane çiğnenir, havuç, marul, elma gibi şeyler yemek. sarımsak kokusunu yok eder.

0

bol bol maydonoz tüketilebilinir hemen ardından etkili bir naneli sakız bence sorunun büyük bir kısmını çözecektir

0

öncelikle en bilinen meltem naneli meyveli sakız yemektir ama sigara içmek sigara kokusu sarımsak kokusunu bastırır ama daha kötü kokar sigara kokusu sarımsak kokusunu bastırmak için yaşlılar niye bilirsiniz ama en etkili yöntem karanfili azaltmaktır kuru karanfil bilirsiniz çok güzel tadı ve kokusu vardır ağızdaki sarımsak kokusuna birebir etkilidir sarımsak kokusundan eser bırakmaz ağzınıza oda parfümü parfüm gibi şeyleri kimyasal maddeleri sakın sıkmayın çok zararlıdır kansere kadar yol açabilir

0

naneli ve keskin kokulu bir macun ile dişler firçalanmalı. sakız, aromalı şeker benzeri ağız kokusuna iyi gelen ürünlerden de yararlanılabilinir.