0

sağlıklı yaşam için düzenli olarak spor yapıyorum. onun dışında düzenli olarak duş alıyorum. yemek yemeden önce ve yedikten sonra ellerimi yıkıyorum. kış aylarında üşütmemek için sıkı giyiniyorum. bu gibi aktiviteleri yaparak sağlıklı bir yaşam elde etmeye çalışıyorum.

0

saglikli yasam icin inanirmisiniz hicbirsey yapmiyorum. insan cocuguma bir bardak sut verirken kendisi icmezmi? ayni sekilde yogurtu tuketmezmi .. kendime dikkat etmiyorum.

1

beslenmeme özen gösteriyorum. sağlıklı ve doğal şeyler yemeye çalışıyorum. paketlenmiş gıdalardan ve fazla koruyucu içeren fast food yemeklerden kaçınıyorum. bol su içiyorum, tatlı yerine meyve yemeye çalışıyorum. arada kaçamaklar oluyor gerçi...

biraz spor yapıyorum.

uykumu alıyorum. :)

1

düzenli uyumuyorm besleniyirm çok yemek yiyorum haha :d ama nedense kilo almıyorum bn çok saqlkliyim ama :)

1

mevsimine göre giyiniyorum, hele kışın bitki çaylarım eksik olmaz. sporumu yaparım... spor dediğime bakmayın spor salonuna gitmem. evde çalışırım. bazen dışarıda yürüyüş yaparım. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. mevsiminde sebze meyve yiyorum..

1

kendimi bildim bileli spor yapıyorum sürekli farklı sporlarla uğraşıyorum dövüş sporları basketbol futbol fitness hayatım spor üzerine kurulu diyebilirim fitness eğitmenliği yapıyodum bırakmak zorunda kaldım bi süredir istikrarlı spor yapamıyorum yapamadığım için vücudumu dinç hissetmiyorum