0

daha sağlıklı bir yaşam için yürüyüş iyi gelmektedir. yürüyüş yapmak, sohpet etmek eğlenmek insanı zinde tutar ve daha iyi hissetmenizi sağlar. sağlıklı bir yaşam için spor yapmakda faydalıdır. spor yapmak insanı dinç tutar diri tutar ve kaslarını geliştirir. fiziksel olarak ve psikolojik olarak iyi gelir enerji verir. kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. çeşitli sosyal ortamlar kurslar yeni insanlarla tanışmak iletişim kurmak sohpet etmek, hayvanları sevmek doğayla iç içe olmakta sağlıklı yaşam için oldukça önemlidir.

0

dengeli ve düzenli beslenmek gerekir. bunları yaparken de düzenli olarak spor yapmak gerekir.

0

sağlıklı bir yaşam için insanın hemen hemen çoğu şeyden vazgeçmesi gerekiyor. burada zararlı yiyecekleri kastediyorum. insanlar genelde zararlı olan yiyecekler yer ve içeriz. market yiyecekleri ile beslenmeyi çok severiz. ilk önce yağlı yiyecekleri bırakmalıyız. yağlı yiyecekler bizim sağlığımızın en büyük düşmanıdır. bu yüzden sağlıklı bir yaşam için yağlı ve zararlı yiyecekleri bırakıp dengeli ve düzenli beslenmemiz gerekir. tabii sadece yemek içmek ile sağlıklı yaşam olmuyor. sağlıklı bir yaşam için spor yapmalı ve günlük düzenli bir şekilde yürümeliyiz.

0

yani sağlıklı yaşam tabii ki de günümüzde çok önemli. hani sağlıklı olmak istiyorsak spor yapmamız lazım, spor önemli yani insanı dinç tutar ,iyi beslenmek lazım zaten vücudumuzun ihtiyacı olan bir şey ,bol bol su içmemiz lazım, düzenli bir şekilde uyumak lazım eğer zaten sağlıklı olmak isteyen bir insan bunları yapması lazım ama bazı insanlar genellikle uyumamayı iyi beslenmeyi tercih ediyor ve sağlıklı yaşamak için zararlı olan her şeyden uzak duracağız alkol, sigara ,uyuşturucu vesaire vesaire bugün şeylerden uzak durmamız lazım. bende sadece kendim sigara içiyorum ama o da alıştığım için çocukluğumdan beri bu kullanıyorum yani içimden arkadaşlarım başlamasın çünkü gerçekten zararlı eğer kendileri sağlıklı kalmak istiyorsa bunları yerine getirmesi lazım diye düşünüyorum.

0

düzenli spor, sağlıklı beslenme,düzenli uyku ve temiz hava