0

bir kere doğru besinlerle beslenmek lazım. meyve ve sebzeleri ihmal etmemeli, et ve et ürünlerini, süt ve süt ürünlerini kalsiyum açısından dengeli bir biçimde yemeliyiz. paketlenmiş gıdalardan uzak durmalıyız. kolalar, hamburgerler vs vs. kutu meyve suları dahil. kendin evde yap en azından kendin yapıp sağlıklı bir hale getirebiliyorsun. paketlenmiş gıdalarda her zaman koruyucu, kanserojen madde bulunur çünkü. doğal katkısız dediklerine bakmayın yani. sonra günlük sporları ihmal etmemek lazım. havalar güzelse işten eve yürüyerek gidilebilir, havalar bozuksa, soğuksa evde pilates yapılarak devam edilebilir spora.

1

sağlıklı yaşamak için neler yapılabilir.. öncelikle kaliteli bir uyku ilk şarttır.. sonra esas olan sağlam bir kahvaltıdır. gün içinde hareketli olmak, en az 20 dakika tempolu yürümek de sağlıklı olmak adına şarttır. tabii en önemlisi de insanın stresten uzak ve kaygı, öfke, panik atak gibi sorunlardan uzak olmasıdır. ekonomik kaygıların da olmadığı rahat bir ortam insanı mutlu eder.

0

bol bol su içilmesi gerekiyor
mutlaka egzersiz veya yürüyüş
meyve tüketimi çok önemli
bir fincan kahve her zaman iyidir.

0

ilk yapılması gereken sabah sporu en azından yürüyüş. güzel sağlıklı bir kahvaltı. ihtiyaç kadar su tüketmek. stresten uzak kalmak.

0

benim yapmis oldugumu oneririm arkadaslar bol bol yuruyun