0

vucut gelistırme yapıyorum beslenmeve uykuma dıkkat ederıç

0

sağlıklı yaşam için genellikle pek spor yapan birisi değilimdir.ancak genellikle basketbol ve futbol sporuyla ilgilenirim yani işlerimden boş vakit bulduğumda bu iki spor dalıyla ilgilenmekteyim.

0

sağlıklı olmak için her türden spor yapılabilir ama zaten hareketliyseniz pek gerek yok ben fittnes'le uğraşıyorum

0

dağlımı yaşamak için koşu, hafif yürüyüş, mekik çekmek, şinav çekmek, dairesel hareketler yapmak, sabahları koşuya çıkmak gibi sağlık adına yapılan fasliyetlerdir. mutlaka insanlar en azından bir tane spor ya da egzersiz yapmalıdır. gününün en az 1 saatini buna ayırmalıdır. egzersiz bir hayat pasif bir hayattır. pasif hayat ise sağlık sorunlarını beraberinde getirir.

0

sağlıklı bir yaşam için evet spor yapmamız lazım. ama ben maalesef spor yapmıyorum ama evde temizlik yapıyorum, dışarıda yürüyorum bu da bir spor sayılır sonuçta bu da hareketli şeyler sporla hiç vaktim yok. bir de ben spor yapınca zayıflıyorum ben zaten 63 kiloyum zayıflamak istemiyorum bir ara vermiştim kilo gene aldım çok şükür yani zayıflık bana yakışmıyor ben zaten temizlik yaparken de sağlıklı olduğumu düşünüyorum. sonuçta o da bir aktifi yani ben de bu şekil düşünüyorum ama diğer insanlar bence spor yapmalı onların vaktı olduğunu düşünüyorum.